Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Égethetsz végig a 6-oson,jó minőségű és forgalom sem sok van rajta.
Egyszerű lesz:tépsz Dunaújvárosig, a szélén ott lesz egyből a Hankook (bazinagy fehér épület,nem lehet nem látni) és előtte egy körforgalom. Mész tovább egyenesen, lesz még egy körforgalom, ezen is át egyenesen majd ez után kb 1km-re lesz egy vasúti felüljáró ami alatt átmész és mindjárt fordulsz is jobbra.
Ezen az úton jössz egyenesen át az M6 felett Nagyvenyim fővárosba.
Itt szokták elbaszni: a Fő út az iskolánál (víztorony mellett) 45 fokban elkanyarodik jobbra. (itt tovább szoktak menni egyenesen aztán felhívnak hogy most hol a bánatban vannak )
Megyek inni,mert megérdemlem
A boltos ne pofázzon hanem tegye a dolgát.
70. Bal oldalon az utolsó ház.
Mert ő kérdezte. (bár nem lesz itthon délelőtt mert dolgozik)
Már a polgármester is védelmi pénzt szedne az öregasszonyoktól
" Lendületben az ország"
Jó a 6-os út,sztem nem kell pályán menni.Ábrus és Emre vártak rám rendesen hazafelé.
Ne játssz vele mert még betéved a rezervátumba,aztán a végén minket fog elhegedülni!
Amúgy az utolsó ház balról,aztán már a csatorna jön!
70!
fasza
Na mentem aludni reggel korán kelés lesz. Jó éjszakát reggel benézek még ide. .
Milyen minőségű a 6os? M61 et E73at fizetősre írja a gép.
74 ugye jól emlékszem?
Meg arra nem tudom milyenek a körülmények rendőrök terén egyedül jobb lesz. Tudok tempót menni utazó 100-110 és kb 1,5ó alatt lent leszek mert a városon míg átverekedem magam.mondjuk végig pesti rakpart onnan a szabi hídon át és budafokira 1 ből rámegyek az meg már a 6os.
R 72 P megvásárolva
Akkor miért kértem le neked a múltkor az R 69 receptúrát?
-mondta a boltos.
Am jól sikerült választanod,25% gyöngyházfelár a 69-el szemben
De ez szebb, és tartósabb is lesz,mert a másik akril volt
De jobb is tudod hogy gyorsul a motor +súly nélkül
Nem, megy moziba a kislányával mert most nála a gyerek. Pedig sajnálja nagyon megkedvelte a nejed.Üdvözli. .
Erát is hozod?
uuuu sport 1 salakmotor