Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

be volt tekerve rendesen mind, de nem értem megint mitől baszódik el egyik napról a másikra...mehetek be kibaszott bkv-val...jee.
balról a 3. vagy jobbról a 2. nemvolt rendesen betekerve vagy mi? olyan mintha kifújt volna mellette. De nekem úgy tűnik sokat kap a benzinből nagyon kormosak.
nagyon NAGYON NAGYON unom már ezt az állandó baszakodást a motorral. kiszedtem a gyertyákat, mondván biztos azzal van gond. állapotuk a képen. megpucoltam mindenhol szépen őket, csili-vili. megnéztem, hogy mindegyik szikrázik-e, okés volt mind. visszarakom, mindent összerakok, erre ugyanúgy nem megy 1-2 henger. Össze vissza szikrázik a 4. gyertya, de persze ilyenkor már nincs nyitva a bolt...FASZOM de unom már...
úúúúúúúúúú ma nagyot sörözök itthon . . .
szegény gixer.
ÁDÁM olcsó gsxr robogót beszámítanak.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Helló!

Tud valaki Hajdú-Biharban olyan motorbontót, ahol lehet kapni 600-as FZR-hez generátor állórészt. Vagy esetleg van valakinek?
meg ha azt veszem a sima radiátorok nagy része is úgy van kötve hogy felül be alul ki.
de az elektromosba nincs keringető szivattyú ott a meleg hatására kezd el cirkulálni a víz.de nálad gondolom van.
Hát ez az, én se tudom... ami elektromos, abban viszont alul van a fűtő... meg a neten is azt láttam, alul be, de jó vóna egy szaki...

Ikim száma nincs meg vkinek?
de így bele gondolva az a jobb ha felül megy bele és alul távozik mert akkor jobban leadja a hőt mint ha alul fogná magát és egyhuzamban keresztülfolyna a radiátoron.de nyugodtan szóljatok ha hülyeséget beszélek.
nálunk felül megy bele a meleg víz alul meg távozik.nem is tudtam hogy lehetne máshogy is.mondjuk nálunk nyitott rendszer van.
Na ezt már nem tudom mert nem szedtem szét sose.
azt amúgy ki tudom csavarni viláskúlcsal és tömítés van alatta?
Ikim papa, ha itt vagy, jelkezz! Vagy valaki, aki tudja....

Két törölközőszárítót kell felszerelnem egymás mellé, 600*880-asok. A pici fürdőszoba fűtését is megoldom ezzel.
Hogy a legjobb bekötni? Lehet sorba, vagy inkább párhuzamosan a kettőt? Alul vagy felül menjen be a meleg víz, vagy a két átlós sarkán (be-ki)? Hogy jobb?
Sanyikám tessék mazsolázhatsz.
http://www.mozgasvilag.hu/hir/...
de valahonnan szerezzél benzinálló tömítést oda a méretet nem tudom de valaki majd beírja ide.
köszi megnyugodtam.
A pipát fogd vagy rakd olyan helyre ahol nem esik le de testelve legyen szelepfedél pl.
Hát a a fodrászhoz azért nem kell elmenekülni mert megijedsz 1 kis áramtól
én sem akarok megválni tőle, de muszáj
ha a gyertyát nézem ez a motor állandóan megbasz. hogy csináljam jól, hogy ne kúrjon meg? elmegyek fodrászhoz, aztán jövök!
Látod nem akarja hogy megszabadulj tőle
Van e szikra,mekkora a szikra. Kitekered, az oldalát odanyomod valami fémhez lehetőleg blokkhoz, ne fogd a gyertyát csak a pipát mert úgy megbasz csak nézel.
Utána karbi puci
Hirtelen kezdésnek ez jutott eszembe