Én most hétvégén utoljára meghajtom a vasat, Nyomok egy 2es utat fel fel fel északnak. Nagyon adni fogok neki 1 re jobban érzem már nem félek tőle annyira. Szerintem a generátor csapágy szarakszik mert megfogtam a kuplung oldalon és a generátor oldalon a blokkot és a generátor remeg nagyon.
Na csákány,én is bütyköltem ma a gépet,első gumma cserélve,leengedtem az olajat első telókból,olyan sűrű volt mint a hajtóműolaj!Persze megint ügyetlen voltam,egyik zárócsavar kirepült a kezemből,kilőtte alóla azt a vékony csövet és persze az ujjam bánta megint.Volt egy kis vér,kötözés,de azért estére csak végeztem a nagyjával.
Nem belenyúltam és kiszedtem Én szakítottam a hagyománnyal nem veszek 289 ért Heinekent jó nekem 169 ért a Soproni is
Ugyan az az eredmény bebaszás és pisilés
hát amit kibírok silabizálni az angol leírásból, hogy spec. fajta. bizonyos motor típusokhoz kérik a gyártók. valószínüsítem olyan helyen használják ahol mélyen ül lent a gyertya, hosszú szárral kiszedhető csak, és ott nem mindegy mennyire melegszik a külső része a gyertyának. Az "L" elvben kevésbé melegszik, de tudja ugyanazt mint az "L" nélküli.
Így az "L"-es is jó neked. aszzem
Nyugodj meg. Így nem szabad eladni. Itt az ősz,sztem tavasszal tuti sokkal többért elmegy ha már mennie kell. Addig meg csak meglesi valaki mi is lehet a baja. Csak nyugodtság.
Nemigazán értek hozzá, de felül be átlósan lent ki. mindegy, hogy sorba vagy párhuzamosan kötöd, de én tuti sorba kötném. kevesebb henko cső kell. mutatósabb.
Ha esetleg gond lenne velem,virágot nem kérek a kékesen szórjátok szét a hamvaimat. És a sexaction VALAMI VÁR című száma szóljon. köszi.