Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt vannak a bííp kódok, de mivel takarítás közben történt. videókártyára tippelek.
Esetleg szelepszárszimering, vagy gyűrű/henger kopás
Én ahogy mondtam, azazhogy nem is szóltam semmit mert sajna mi biztos hogy nem tudunk menni (pedig nagyon szerettünk volna).Hétfőn reggel jönnek a festők és szétbombázzák a házat, addigra viszont nekem elő kell készítenem egy rakás mindent így nem jut rá idő.
Remélem jó időtök lesz!
Nem.
Ott állíts be egy centit ahol tolás közben megfeszül a lánc. (egyéb esetben szétkúrod a kis lánckerék csapágyát)
PC-hez értők!
Mi a farkam van olyankor amikor bekapcsolom a gépet és három egyformát sípol,megy, de a monitor power saving üzemmódba teszi magát és nincs kép? (apám gépe, most hívott hogy anyám takarított a szobájában és azóta ez van. (holnap megyek megnézni mi van)
Mindenkinek jó éjt
Inkább lazább legyen, mint feszüljön.
Jó éjt! Én is lépek. Sziasztok.
Na téptem aludni holnap megint dolgozok a masinán. Beállítottam a láncot 1cm játékra. meghúztam mindent és annyira meg van nyúlva hogy toltam odébb és mikor néztem lógott bizonyos pontokon és recseg szegény Meg a féket légtelenítem mert ahhoz ma lusta voltam. De feldobtam az idomokat és ennyi.
Na jó éjszakát pupákok.
gép
Őőőő nekem az egész ép lassú.
Nektek is lassú az oldal?
Elindultam délben hogy meglesem őket, de rétságnál már annyira fájt a térdem majd be szartam és visszafordultam onnan.
Ezek teljesen hülyék!
Nem akartam eddig elszolni de nagyon jó időt mondanak a hétvégére
Szevasztok!
Akkora ház nincs mint Zsotiéknál de van megoldás mindenre Ezzen nem kell aggodni Bár neked egyedül még a pince is jó talán kárt nem tennél mert se borse pálinka nincs lent
Jó nagyon. Most már a Vicusnak is tetszik.:"De jó hogy megvetted ezt a motort!" Ez a szombati motorozást követően mondta.