azért egy 96os motorért 600.000-nek annyira nem ujjongok.. pont a rovatban néztem, hogy más is lehidalt, de ennyire ne hájpoljunk már, mikor 10 éves újabb generációs sportégpeket amik ugyanilyen megbízhatóak, sőt az injektor miatt 110% hogy mindig jól indul, keveset fogyaszt, profibb futómável, mindennel ugyanennyibe mennek... ezek a százéves hondák egyértelműen túl vannak árazva, kurvára nem reális, hogy 15-lassan 20 éves 600as cbr-ekért is fél milla fölött kérnek. nagyon várom, hogy átmenjünk ilyenben is nyugati szintre, hoyg a régi motorok gombokért mennek, azt kész, ha valakinek olyan kell, reális áron megveheti. És ez főleg a magyar motorszevizelési szokások figyelembevételével különösen igaz. próbál mindnki szarból várat építeni, és azthiszi, hogy egy flenicsík jobbat tesz, mint egy karbifelújítás (jah, arra van, erre nincs lé, tom...) mindegy, lassan úgyis helyrekerülnek a régimotor árak
Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival.
Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:
- Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy
lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
- Bööör-ger-kiiiiing.
APEH vagyonosodási vizsgálat.
Menekül a csiga AZ erdőből. Találkozik a rókával.
- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt AZ APEH, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, AZ asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod!
Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit:
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt AZ APEH AZ erdőbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor MI van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod!
A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után Magabiztosan rákezdi:
- Hát fiúk, nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán Semmink sincs. Az Is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is szóra sem érdemes.
Mire a csiga loholás közben visszaszól:
- Nana, gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!
Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:
- Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy
lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
- Bööör-ger-kiiiiing.
Menekül a csiga AZ erdőből. Találkozik a rókával.
- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt AZ APEH, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, AZ asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod!
Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit:
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt AZ APEH AZ erdőbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor MI van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod!
A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után Magabiztosan rákezdi:
- Hát fiúk, nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán Semmink sincs. Az Is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is szóra sem érdemes.
Mire a csiga loholás közben visszaszól:
- Nana, gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!
Nem érdekel és nem beszélek róla!
http://youtu.be/B8MFMyC0e58