Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinn van egy 30-as, meg hogy csúszós veszélyes útszakasz.
Egyébként hóban 20-30 között be lehet venni ezt a kanyart.
Amorf egy sisak:
Schuberth
Kéne valami 20-as tábla,és egy csúszós úttest is elmenne. Bár lehet hogy hiába.
ott vannak a képek a parkolás galériámban
Befutott egy swift is, ennek nem lett semmi baja.
A házikó még megúszta a dolgot? Mert tavaly már láthattunk mentőautót is ha jól rémlik.
Kiülnék popcor sör és drukkolni sikerüljön a kanyar
Ilyenkor 1 webkamera ki és live-ba lehetne nyomni
Ja, közben majdnem beleszálltak, de valamilyen rejtélyes véletlen folyamán korrigált az ürge.
Megjött a következő kocsi.

Ennek már elszállt a bal első felfüggesztése. Meg lehet a féltengely vagy a váltó is, mert csak erőltette a parasztja a csattanát után, nem vette észre hogy a felnit ért ütéstől a teljesen eldeformálódott az első futómű. Mostanra csak rotyog, de nem megy előre semennyit.
még csak padka? Rossz helyre szórhattad a szögeket.
. .
Rendes asszonykád van.
pfffu mégsem
Az asszony letakarta egy fóliával

(csak nevelés kérdése az egész )

Úgy hallom valaki már megint a házunk előtt az útpadkán egyengeti a felnijét. Ez mióta vége a melónak már a második.
De ma még az árok alját nem nézte meg senki. Nem is értem
Mai munkám eredménye kerékcsapágy csere telójavítás olajcsere,és jobb fék szétszedés összerakás légtelenítés. holnap megint állítanom kell a láncon mert nem bírta az iramot jól meg van már nyúlva össze vissza kerepel ezt a szezont még kihúzza azt jó lesz majd meccsre verekedni. ja és elkezdett nyiszogni megint a hátsó himba
Nektek ferde az út Gyulám
Kár volt.
Attól nem kopik félre.
keresnék ócsón SonyEricsson Xperia x10 miniPro-t, vagy Samsung Galaxy 551-et, vagy Nokia C6-ot, vagy akármilyen androidos csodát aminek kicsúszós querty billentyűje van.
(Tréé mobil vagy független) Valaki?
nekem tavaly 27 volt az éves bizti. idén 8 e Ft.
méé? mert, bónuszt ugrottam.
Te viszont így sose fogsz. A bónuszhoz minimum 9 hónapot 1 évben forgalomba kell lennie.
nekem meg az előszoba A bádogos egy barom volt. A vízvető mintha nem is lenne
osztrákoknál havazott
25000ft