Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jasziéknál jártam
Üzemkész csak átnézem a csavarokat nehogy kihagyjak valamit és szétessen.
Jó reggelit!Motor üzemkész?
Jó reggelt.
Ha takarítás után nem indul,akkor kimozdult a videokártya,vagy a memória kártya,esetleg több is.Kibontod a gépet,kiveszed és jól visszadugod a memóriákat,vagy a többi illesztő kártyát.Mivel a tied integrált Vga-s a video memóriát is a központi memóriából veszi,ezért se kép,se hang.
ábrus próbáld meg a CMOS Resetet. Amikor sípol, meg megzavarodik, meg minden fasz baja van a gépnek, csinálsz egy egyszerű cmos resetet. Ezzel reseteled a bios-t, minden 0ra áll vissza a beállításoknál. Mindened megmarad egyébként, csak alap beállítások, hardveres izék nullázódnak.

Ezt úgy éred el, hogy:

0.áramtalanítod
1. gép oldala levesz
2. megkeresed az alaplapon a CMOS feliratot(pici, mellette 3 lábú érintkező, amiből 2 össze van zárva egy összekötő pöcökkel)
3. ezt az összekötőt áthelyezed úgy, hogy a másik lábat zárja össze a középsővel
4. vársz így 10 másodpercet
5. visszateszed a kis összekötőt az eredeti helyzetébe
6. áramot adsz a gépnek és START

Ha minden jól ment akkor indul, megy, semmi gond.
Sehol senki?
Gondoltam rá de ráadásul még melózunk is.
jó estét kész vagyok a szobám egy részével, borocskával pihenek.

ábrus: nem jött a srác, nem is telefonált...mindegy.
én is arra tudok gondolni, hogy kimozdult valami, mindent húzzon ki-dugjon be, nagy eséllyel megoldódik a probléma.

Pupi: ábrus-nak igaza van, ezek a vidik azok, amiket már sosem vehetnek el tőlünk!
Egy Szombat délutánra esteleg elgurulni ? Ha már esztek akkor megéri bár attol függ nem-e elsozom
dugd vissza a monitort a helyére majd holnap. Vagy szinkronizáld a karbit
Na mé nem alszotok mán ?
Integrált VGA-s. (gyújtótrafócsere lesz ebből)
Hát Pistáé már csak ilyen. A felénk az ilyet kazánháznak hívják. Habár nálam ott is van pálinka
Ilyen pincét még nem is láttam ahol nincs szesz
Mocskoslábú alkoholbogár! Ne nekem..... én is ebből élek.....
Pupi nagyon pengén csinálod ezeket az összeállításokat!
Amikor ezeket nézem akkor mindig átélem hogy mennyire jó érzés hogy megismertelek titeket és milyen összetartó ez a kis társaság.
Ha holnaptól soha többet nem motorozhatnék és veletek sem találkozhatnék többet, ezeket az élményeket már akkor sem vehetné el tőlem senki, ezeket már megszereztem egy életre és bátran érzem úgy hogy nem motoroztam hiába.(hm.. valami belement a szemembe)
Vannak olyan napok hogy én sem vagyok formában de ezeket megnézve mindig jó kedvem lesz,mert érzem hogy nagyon jól esik ide tartozni.
Remélem még nagyon sok km-t és időt töltünk el így együtt.
És Pupi: Te vagy a fórum lelke!
Nem értem Bakosit miért mond ilyeneket neked