Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,az eleje javított,ha egyszer lesz olcsón rugó,kicserélem.
és az hogy lehet?akkor már valamelyiket cserélték.
én nem értek hozzá de valahol láttam már fzr-hez való erősebb rugót de annyit nem szeretnék költeni rá.ikim ajánlotta és lehet hogy meg is próbálom.hidegbe meg én sem használom.okt1-április 1-ig meg ki van vonatva a forgalomból.
Nekem is azért kopott félre a gumi,mert nem egyforma a két rugó,van egy harmadik,de az se ugyanaz,a három rugó háromféle!
Nekem a kicsibe 20w volt,és bizony sokkal jobbnak éreztem. Mondjuk hidegben nem tudom,mert akkor nem ülök rá.
Befelé enged az olaj,a visszarúgást csillapítja,hogy ne ugorjon fel az eleje.Ha nagyon leül ,akkor erősebb rugó kell.Későbbi ,meg terepes telók tetején van szelep,és lehet pumpálni a keménységen,de a miénk nem olyan.
az nem túl jó!
remélem ide is elér az eső mert kéne egy kicsi.nem kell vihar csak csendes eső.
itt is szakad, fúj dörg és villámol

a garázsom meg beázik
nekem ikim azt ajánlotta hogy 15? vagy 20 -at rakjak bele.ő is azt rakta és sokkal jobb lett neki.nekem is elég puha az eleje mert fékezéskor igen bólint.
Sanyi a 20W sűrű lesz,nekem kb.az volt benne,és hidegebb időben már kemény volt a teló!Én 10W40-es Castrol Magnatec-et tettem bele,szombaton ezt kaptam itt a közelben.
Már szakad az eső,és nagy szél is van.
Jön a vihar.
10w Sanyikám elég bele, a 20w az már sűrű nagyon fél lityi mind a 2 be és kész is
Nem szarozok a teló megvolt kb 1 ó alatt a fékkel basztam el az időt
Sziasztok!

Milyen olajat tettél bele? Én biztos hogy 20w-t teszek. A kicsibe nagyon baba volt,egész más mint a 10w
gyors vagy geci
Hm lehet sikerült megcsinálnom toltam a motort és nem szorult a fék holnap még rálégtelenítek.
A teló friss olajjal nagyon baba lett.
csak nem megy neki.
A hármas képen a lány fütyülni szeretne két újjal?
Köszi de egyenlőre a fékkel bajlódok az fontosabb mint 1 teló de már sikerült szétszednem most pucoltam meg most rakom össze.
Én kocsival megyek el tudom neked hozni esetleg...