Pont ilyet ajánlott nekem egy 100asért növérem barátja megvételre mivel kimentek amcsiba és nem mostanában fognak hazajönni,most apám garázsában porosodik,10 éve van nála folyamatosan szervizelt, 96'-os,csak müszakizni kell.Asszonynak jó lenne de nyafog hogy ö nem tudja fenntartani.. ...nök..
Tegnap szétszedtem és kipucoltam a nyerget, a dugók simán jártak benne. a betét félre van kopva lehet amiatt szorulhat. Mindjárt kicsit megflexelem egyenesre a betétet.
Valamit elqrtál az összerakásnál. Nem feszül a nyereg? A betéteknek meg a rugó nélkül kotyogniuk kell minden irányba pár tizedet (azért a rugó, hogy ne zörögjön-verődjön menet közben)
Meg kéne járatni a munkahengereket is. A fék nagyon 1szerű, nem tud elromlani.
Nem tudok én semmi ilyet,azt tudom megy mint az állat füstölni nem füstöl 1 cseppet sem. a vez lánc meg a hajtólánc lánckerekek az kuka tutira és a qplung lamellákat kell cserélni. a primer le van szarva most.
olyat tudsz, hogy hogy áll a dugattyúhézag, meg a főtengelycsapágyak kopottsága? az lenen érdekes, hogy mennyire van a kopáshatártól, mint régebben a revüs tartóstezsteknél mérték meg.
Nem akarok általánosítani, de arról a környékről nemigen vennék kocsit.
http://youtu.be/hL-X53ze5O0
Meg kéne járatni a munkahengereket is. A fék nagyon 1szerű, nem tud elromlani.
Lány : Igen.
Fiú: Akkor is szeretni fogsz ha nem lesz pénzem?
Lány : Igen, csak hiányozni fogsz.