Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem érdekelne, ha jó állapotú
én is láttam, hogy más az ajtó színe, de 200 ezerért nem várok csodát.
Én speciel Däbräcenből sem.
Ózd.
Nem akarok általánosítani, de arról a környékről nemigen vennék kocsit.
Vajon csak az ajtó volt törött, vagy az egész eleje?
Pont ilyet ajánlott nekem egy 100asért növérem barátja megvételre mivel kimentek amcsiba és nem mostanában fognak hazajönni,most apám garázsában porosodik,10 éve van nála folyamatosan szervizelt, 96'-os,csak müszakizni kell.Asszonynak jó lenne de nyafog hogy ö nem tudja fenntartani.. ...nök..
Sziasztok!
De az a buli az egész fékbe hogy tök könnyen lehet tolni a motort. Csak a jobb tárcsa az jobban melegszik sima gurulásnál.
vagy tegnapelött fax se tuggya má
Tegnap szétszedtem és kipucoltam a nyerget, a dugók simán jártak benne. a betét félre van kopva lehet amiatt szorulhat. Mindjárt kicsit megflexelem egyenesre a betétet.
Ja, most olvastam tovább
Valamit elqrtál az összerakásnál. Nem feszül a nyereg? A betéteknek meg a rugó nélkül kotyogniuk kell minden irányba pár tizedet (azért a rugó, hogy ne zörögjön-verődjön menet közben)
Meg kéne járatni a munkahengereket is. A fék nagyon 1szerű, nem tud elromlani.
Nem szedtem még szét annyira ezt az Ábrus is csak a szelep hézagig jutott.
Fiú : Szeretsz?
Lány : Igen.
Fiú: Akkor is szeretni fogsz ha nem lesz pénzem?
Lány : Igen, csak hiányozni fogsz.
Nem tudok én semmi ilyet,azt tudom megy mint az állat füstölni nem füstöl 1 cseppet sem. a vez lánc meg a hajtólánc lánckerekek az kuka tutira és a qplung lamellákat kell cserélni. a primer le van szarva most.
olyat tudsz, hogy hogy áll a dugattyúhézag, meg a főtengelycsapágyak kopottsága? az lenen érdekes, hogy mennyire van a kopáshatártól, mint régebben a revüs tartóstezsteknél mérték meg.
az durca. merre kerüljek? benyzin van elég asszem
A nőkhöz címzett: "Mi a baj?" kérdésre adott "Semmi!" válasz gyorsasága és az utána következő balhé nagysága egyenesen arányos.