Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utolsó hétvége lesz szerintem hogy megyek vele utána spórolósra fogom a dolgot sok minden kell a motorhoz amit ki kell cserélni.
OK ha közbe sikerül megcsinálnom az enyém akkor viszem hétvégén vissza. . .
Eddig nem tudtam intézkedni, mert eléggé sűrű volt a programom.

Ábrus kipufogóját viszont nem tudom ma feladni, mert itt egy kis-nagy főnök, és kilógna a cucc a dobozból.
De hát neki mindegy.
88-ig még 2 mp fölött, de a 89-es már 1.9 s
a haccázas 3,6 sec
Betétek nélkül, csapokkal, csövekkel
Aztán nem szétbaszni

Kérem majd vissza, de amíg nem találsz jobb megoldást használd, illetve nézd meg ezekkel hogy működik.
Ja de a hét elején kértem féknyerget ha van valakinek .
Lehet ma csapatok egyet kicsit kiégetni a rendszert, ilyesmi
nálam mi? én nem rendeltem semmit
Önnel holnap postai küldeménye érkezik.

Aztán ha ennek ellenére nem jössz....hát nem is tudom
A láncom nagyon kivan recseg ropog remélem a hétvégét kibírja még oda vissza sióra.
2 napja szedtem szét pucoltam ki nyerget mert szorult nem gyengén. Lecseréltem a folyadékot. Fém fékcső van rajta fasztudja milyen belső csővel és nem volt szönymöszös a folyadék. most mentem vele fékeztem 3-4 elsőkerék csikkantósat és most úgy néz ki jó megyek még 1 kört első fék nélkül és megnézem melyik oldal a forróbb.
gondolom 3egész egy-két tized mer az alá gyenge azé, de nem lehet túl lassabb
mennyi alatt gyorsul az ezredes 0-100-ra gyári állapotban?
nem játszik a 350es 9-es. de 4-450ér van az ország legerősebb ilyenje, tiptop állapotban, egy cimbimé volt, csak aki megvette, úgy eltörte a csuklóját, hogy nem tud használni sportos gépet úgyh remélem elmegy má a robesz, és akkor, fuhuhúú. Aszonta span, hogy 160-valamennyi lóerő főtengelyen http://www.sportmotor.hu/motor...
nekem ilyne akkor volt, mikor a szintén öreg motoron kezdett szétmállani belülről a fékcső, és eldugult a szmögyitől, és ugyan rá tudtam fékezni, de utána kilómétereken át fogott még a fék, és csak sokára engedte vissza, de akkor sem teljesen.
úgy néz ki nem megyek hétvégén. Nem merek elindulni az első fék miatt. valamiért szorulnak a betétek és nem nyomja visszább. Gurultam 2 kört első fék nélkül álltam meg és megfogtam a 2 tárcsát, a balos langyos volt a jobbos tűz forró. hogy mi a genya lehet vele nem tudom.
reggelt. Pupu, most sokkal szerethetőbb vagy, csak hülye néha ha csajról van szó

Kéne 1 szkenner és akkor tudnám az összeset elmenteni lemezre
Jó reggelit! Jók ezek a képek!
Na itt a 2 volt szerelmem. Elöl a bütykös XL500 hátul a csöcsös . .
Ejj a 18 évvel ezelőtti szép napok. Bocs ma nosztalgiázok 2 hsz en keresztül
Mikor még Pupu kellett a nőknek . Kb 75kg voltam