2 napja szedtem szét pucoltam ki nyerget mert szorult nem gyengén. Lecseréltem a folyadékot. Fém fékcső van rajta fasztudja milyen belső csővel és nem volt szönymöszös a folyadék. most mentem vele fékeztem 3-4 elsőkerék csikkantósat és most úgy néz ki jó megyek még 1 kört első fék nélkül és megnézem melyik oldal a forróbb.
nem játszik a 350es 9-es. de 4-450ér van az ország legerősebb ilyenje, tiptop állapotban, egy cimbimé volt, csak aki megvette, úgy eltörte a csuklóját, hogy nem tud használni sportos gépet úgyh remélem elmegy má a robesz, és akkor, fuhuhúú. Aszonta span, hogy 160-valamennyi lóerő főtengelyen http://www.sportmotor.hu/motor...
nekem ilyne akkor volt, mikor a szintén öreg motoron kezdett szétmállani belülről a fékcső, és eldugult a szmögyitől, és ugyan rá tudtam fékezni, de utána kilómétereken át fogott még a fék, és csak sokára engedte vissza, de akkor sem teljesen.
úgy néz ki nem megyek hétvégén. Nem merek elindulni az első fék miatt. valamiért szorulnak a betétek és nem nyomja visszább. Gurultam 2 kört első fék nélkül álltam meg és megfogtam a 2 tárcsát, a balos langyos volt a jobbos tűz forró. hogy mi a genya lehet vele nem tudom.
Ábrus kipufogóját viszont nem tudom ma feladni, mert itt egy kis-nagy főnök, és kilógna a cucc a dobozból.
De hát neki mindegy.
a haccázas 3,6 sec
Aztán nem szétbaszni
Kérem majd vissza, de amíg nem találsz jobb megoldást használd, illetve nézd meg ezekkel hogy működik.
Aztán ha ennek ellenére nem jössz....hát nem is tudom
Kéne 1 szkenner és akkor tudnám az összeset elmenteni lemezre
Mikor még Pupu kellett a nőknek