Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ez a középkorban elég felkapott gyakorlat volt.
Furcsa és megdöbbentő amikor egy lakkozott finom hosszúkörmű ujj közelít egy ezres FZR startgomblához.
Szerintem ő képes bármiből téves következtetést levonni.
Mint egy meteorológus szakmunkás.
Vagy inkább olyan rátóti......tudjátok
Nem kell bántani. Ő más utat választott és egy esetből von le (általában téves) következtetést.
fotók fzr1000 és videók körbejárós fzr
muti hol osztja az észt
ejj de szerettem volna abba a korszakba élni pl ámérikába első chopperek stb stb
szia én se véletlenül kommenteltem azt amit...szét kéne oltani a hülyegyereket csak annyira se érdekel, hogy semennyire.
Mekkora zene . .
Csontkovács 1 **** röviden tömören .
Nem értem mit nem ért, 2 motort kapott 1 ért abból ez 1 vadállat a másik meg valami 600as diversion, hát a hülyének is megéri. Azért mert ő szopott a 400as frézijével. Ja és van 1 viszonylag fiatal hondája és 1 ből leszólja a régi motorokat na az ilyen embert nem szeretem mikor fél éve még ugyan ilyen öreg masinát hajtott.
feladtam a kéményt, holnap várhatod (de ha nem várod akkor is megy)
Egy kicsit nem figyelek oda a fórumra és tessék: megjelenik egy lány FZR-rel. (csontkovács meg értetlenkedik)
szasztok
na látod ezt adom, ebben igazad van:D szerencsére az utca végén robbant le:S pont mikor a legjobban siettem:S:d mikor máskor..:D
nekem a motorom olaszból jött és így 100-at fizettem még rá névre írva papírozva.
Egyik cikkemben pont írtam, mivel jár ez. nekem a robesz mert svájci volt, 120-ba jött ki, amúgy 100k lett volna. De a 400 az tök okés!
Ja, hogy ő... Mondjuk nem ismerem...
Csak mert Bonyhádra került az én mocimnak a tesója.
humor herold!
akkor 8000 oldalanként 4000 . .