Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az igazi pedopapa
Hülye gép! ez a másik
Ha nyitott akkor jó a 110-es végig.
Meg kell nézni hogy mi van a (fém)szívócsövekbe írva (valószínűleg 2LE 74kw).
Ha ez, akkor fojtott változatról van szó, ilyenek a svájci gépek mint Sanyié is, ezeknek 90-92,5-ös főfúvókái vannak. Ekkor nem megy többet 230-nál de jóval kevesebbet fogyaszt. (jelenleg az enyém is vissza van fúvókázva és fojtott csonkok vannak rajta de nálam csak az első kitétel jött be )
Nagy ritkán( )megesik hogy a fojtott csonkot kireszelik teljesen és csak a 74Kw-os felirat marad de ekkor a 107,5/110-es fúvókák vannak benne.
Meg kell még nézni a levegő fúvókát is (a karbi szívótorkában van ahová a légszűrő gumicsövét teszed) mert a fojtottban nagyobb van (115 helyett 117,5-es)
Én azt javaslom hogyha a csonkok nincsenek kireszelve akkor tedd fel a karbisort kompletten amit vettél (a 90/92,5-est) és ezt lőjétek be. (nem sokkal megy "rosszabbul" mint a nyitott és "lent" kicsit nyomatékosabb is)
Ennél a főfúvókák:90/92,5
A levegőé: 117,5
A tű: 5CZ2 és a középső beszúrásba megy a lemez
A kev. csavar 2,5 fordulat kifelé (de 2,5-3 között lehet)
A többi cucc ugyanaz.
Ha nyitott:
Főfúvókák: 107,5/110 (de jó négy 110-es is)
Levegőé:115
Tű: 5CZ2 és felülről a negyedikbe megy a lemez
Kev. csavar: itt is 2,5-3 ford.

A képen egy fojtott csonk van, a nyitottnál szemből nézve szinte a gumigyűrűig ki van bővítve a furat. (ha belenyúlsz a szívócsőbe akkor a fojtottnál érezni fogsz egy "lépcsőt" míg a nyitottnál a szívócső furata ugyanakkora mint a hengerfej furata)
asszem fel kell tennem a fényképez akksikat töltőre
Pontosan ez a célom de tudod a pihenő állomásokat le kell szerveznem mikor ki hol útlezárások terelések na ez tart addig
Neked elfér a hátadon, felkapod a válladra aztán usgyi
Nekem nem kell semmi róla csak a 2 lábtartó+ a konzol de akkor ha olcsó akkor kicserélem a komplett hátulját is nem?
"Vegyük meg közösen mert nekem ez kéne, nekem meg az kéne belőle!"
Ennyi hulladékot egy rakáson!
Remélem reggelre el áll az eső fel kell ugranom pestre és akkor már kimotorozom a tankot.
Aki hósszú távon tervez egy FZR el annak nem árt némi alkatrész ezt híd el
Na taps az hol van . . .
Majd én szerelem miközben dúl a szerelem ÁÁÁ ez mekkora
Ja és még pízem sincs meg nem tomm mennyire jönne ki a részem
Én nem szerelni vettem a motoromat... Hanem szeretni...
A faszomba hozzám itt van kb 79km re de se teherautóm furgonom semmim 1 tv lehozatalt pestről 2 hete szervezek
De ki megy el érte ? Kihez van közel ?
várjuk meg Emesét is neki is exup van
60ig le kéne vinni és akkor már 60/40 arányban osztozhatunk
68.500vagy 63.500
70vagy 65
Nekem nem kell róla semmi, de bassza ég, beszállok ezeöcccázza
Nekem a biztosítékház megér belőle kétezret. Beszállok kettővel! Söbe!
Na akkor mán csak 72 vagy 67