Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi tbont genesis mert alig kivehető
Ne. A Suzit válaszd. A Golf központi befecskendezős,és hidegben qrva sokat fogyaszt. Öregebb is,és valószinű jobban rozsdásodik is.
Sztem neked a Suzuki a jobb választás.
ez a golf tényleg begyere
oké
nem röhög

teljes kétségek között vagyok

Szeva Sanya
Lehet, elnéztem, de akkor is 4,5-5 éves garnitúrát emleget...
Sziasztok! Végre vége a melónak.
Akkor jó, most megnyugodtam
Aha hát figyel 20 szelepes 5 sebességes 4 hengeres 998cc kb 135le
ennyit tudok róla
Elnézted kissé. Ez két új gumi, amit végül is nem használtak fel. De Te tudod...
A blokk a gáz, kellene, de 50k lenne a kikiálltási ára, és semmit nem tud róla mondani a gyerek.
1000köszönet
Aha akkor kilövöm mert olyat akarok ami tuti 1 pár
pedálok is
A hátsó sárvédőket nem láttam, majd rákérdezek. A jobbos lábtartója törött, de a balos lehet jó. Azt egy doboz alján megtaláltam, de nem pakoltam szét mindent, hogy jobban megnézzem.

Csak Genesis cuccok vannak.
Köszi, de használtat nem akarok többet!
Ennek milyen utaskapaszkodója van hátul
Nekem balos jobbos, mert ábrusnak visszaadom a jobbosát azzal se változott semmi. Meg a hátsó sárvédő mind a 2db nem lyukas mert olyan nekem is van. Ezek vannak tervezve hogy kellenek. exup hűtő és termosztát még tervbe van véve.
Meg ezt árulja a gyerek És tényleg jó hangja van a vasnak.
Itt néztem körül Neked melyik lábtartó kellene, balos vagy jobbos? Első sárvédő nincs, mert törött, telószár lehet lesz, de lehet nem. Törött volt a gép, az egyik szár nagyon görbe és lehet a másik is az, jobban meg kellene néznem. Neked milyen alkatrészek kellenének még?

Viszont van egy ránézésre bontatlan kpl. 1000-es blokk.
Poti, ezt hagyd, motorcsere meg minden, kalandos. Annyi szuszuka van, mint égen a csillag... a 3 ajtós szebb.
A mienk is 2000-res, és 2002 óta mi hajtjuk (a zasszony) és még mindig megy. Tök olcsó hozzá minden, most vettem első fékbetétet 2500-ér (persze új, boltból) a bömbire ez a játék 18 volt, de csak azért, mert nem a gyárit vettem 40ért
Sztem nem lesz ennyire rossz idő, ez a site nagyon pesszimista

De legyen is jó idő 7végén, mert megyek borkóstolni (=tuti berugás) Szomolyára - talán te tudod, ki van ott
Na az esőt ne is emlegesd tavaly sikondárol haza az izgalmas volt nagyon. Szegény snoopy csak úgy csavarta magából a vizet