Ne. A Suzit válaszd. A Golf központi befecskendezős,és hidegben qrva sokat fogyaszt. Öregebb is,és valószinű jobban rozsdásodik is.
Sztem neked a Suzuki a jobb választás.
A hátsó sárvédőket nem láttam, majd rákérdezek. A jobbos lábtartója törött, de a balos lehet jó. Azt egy doboz alján megtaláltam, de nem pakoltam szét mindent, hogy jobban megnézzem.
Nekem balos jobbos, mert ábrusnak visszaadom a jobbosát azzal se változott semmi. Meg a hátsó sárvédő mind a 2db nem lyukas mert olyan nekem is van. Ezek vannak tervezve hogy kellenek. exup hűtő és termosztát még tervbe van véve.
Itt néztem körül Neked melyik lábtartó kellene, balos vagy jobbos? Első sárvédő nincs, mert törött, telószár lehet lesz, de lehet nem. Törött volt a gép, az egyik szár nagyon görbe és lehet a másik is az, jobban meg kellene néznem. Neked milyen alkatrészek kellenének még?
Viszont van egy ránézésre bontatlan kpl. 1000-es blokk.
Poti, ezt hagyd, motorcsere meg minden, kalandos. Annyi szuszuka van, mint égen a csillag... a 3 ajtós szebb.
A mienk is 2000-res, és 2002 óta mi hajtjuk (a zasszony) és még mindig megy. Tök olcsó hozzá minden, most vettem első fékbetétet 2500-ér (persze új, boltból) a bömbire ez a játék 18 volt, de csak azért, mert nem a gyárit vettem 40ért
Sztem neked a Suzuki a jobb választás.
teljes kétségek között vagyok
Szeva Sanya
ennyit tudok róla
Csak Genesis cuccok vannak.
Viszont van egy ránézésre bontatlan kpl. 1000-es blokk.
A mienk is 2000-res, és 2002 óta mi hajtjuk (a zasszony) és még mindig megy. Tök olcsó hozzá minden, most vettem első fékbetétet 2500-ér (persze új, boltból) a bömbire ez a játék 18 volt, de csak azért, mert nem a gyárit vettem 40ért
De legyen is jó idő 7végén, mert megyek borkóstolni (=tuti berugás) Szomolyára - talán te tudod, ki van ott