Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááá 75000
Így is lehet mondani,de azért én se mentem olyan lassan,csak kétdugattyús fékekkel kicsit tovább tart a fékút.
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya elkezd hisztizni és sírni: - Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! - toporzékol. A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú,finom úr, Armani öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón.Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: - A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendő gyerekről. Először is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig. Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom, akkor hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak? Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást,ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz és így szól szelíden: -Akkor megdugod újra..
Valld be azt akartad írni olyan SANYIS lenne a tempó vagy olyan GYULÁS . . .
Szerintem is 110-es a hozzávaló,az enyémben 107-ek vannak gyárilag,lehet hogy elmenne a 90-es fúvókákkal is,de azzal nagyon nyugdíjas lenne a tempó!
Tényleg olyan darálós hangja van,mintha kihagyna egy-két henger.
lehet szó róla
Háhááá, ezt a rész ismerem Ott dolgoztam a Szász Károlyban 1 évig, és ezen az utcán jártam ki a parkolóba, meg mindenfelé. Kicsit megváltozott 93 óta.
Főutca csalogány mamut. Biztos megy mind a 4 hengered? olyan 2 hengeres hangja van és ne csukd le a plekót mert nem hallani a motorhangot anélkül meg nem izgi
Tegnap videóztam kicsit a kétkerbe. Semmi extra, poroszkálás...Kicserétem az akksit a kamerában most már bírja, csak így meg a memó kártya lett rövid...

http://youtu.be/01lDThZ1_wU
Jó Pestám hol van még a vége az csak előjáték volt most jön a durranás
http://koponyeg.hu/statoldalak...
Az nálam is előfordul nem állítottam még lejjebb a váltókart
Tegnap kipróbáltam az új csizmát. Még szokni kell. Akkora lukat váltottam, hogy majdnem megsüketültem.
Na itt nálunk már elcsendesedet az idő Eső elment szél szintén kb 15 fok van de szerintem ha ilyen marad akkor semmi gond a motoron Vagyis nálam semmi
Köszi a dicséreteket!
Talán hétfőn lesz rendszámom, meg jövő hétvégén egy kis tűrhető idő. A délvidékiekkel összehozhatnánk egy lightos gurulást...
Önarckép!

Sziasztok!
Mivel szerelő szerintem neki kéne utánanézni a beállitási értékeknek meg a méreti dolgoknak .Szerintem persze
Igaz,igaz.l
Sajnos már elvittem
Mivel most van a szerelőnél a gép azért nem annyira ráérős a dolog