Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt minden, csak nemmagyarul kell keresni.
Kösszönöm
Valaki ZX 12 főtengely képet keresek de eddig hiába :-( Ha valaki talál szívesen fogadom :-)
Nekem van elfekvőben használt de hogy mennyire jó azt nem tudom.
Na mindenki megyen
na én is pattanok.jóccakát srácok!
Oldalra kuplung felülre jobban és ennyi ugy sem teszel kárt benne mivel nem azzal az olajal ófog majd menni. Vagy darabolásra szánval meg egyálatlán nem számit
fain srácok lehetnek!de én azért még bukót is vettem volna fel.
Köszi a segítséget.
A teknőt hogy szoktad levenni, mert ahhoz ugye le kellene ereszteni az olajat. Ha eldöntöm oldalra az is elég lehet?

Hú nagyon fáradt vagyok, asszem én s elvonulok alukálni.
Ma megálmodom, holnap összeírom milyen alkatrészeket kell megkeresnem, aztán hétvégén visszamegyek guberálni.
Nóóóórmális? Ez is Yamaha....

http://youtu.be/0zxxM9EYQzY
Nem hiném . de ha a 2. tipet csinálod meglátod igazam lesz Persze apro más baj lehet még attol csak a fő lényeg talán rendben van
lehet igy nem csípi a szemüket
Értem, köszi

állásában nem rozsdálhat belül valami?
mert szerintem nem töltötték teli olajjal, aztán csak van az a blokk ki tudja mióta
ez normális dolog?
ha blokkot veszel egyszer le kel csavarni az olaj szürőt ha csillogos a szine csapágyas Mivel a szűrőbe bele kerül a csilllógo csapágypor szívásnál . 2. Meg szoktam kérni hogy engedje leveni a blokk alját mert ha valamit evet csapágy vagy fogaskerék bármi...annak nyomát találod a kerterban . A 2 dik a jobb megoldás mindig bevált
szia!
Most már lépek.

Jó éjt!
Van egy nagyon jó barátom,igaz Ő már itt él nálunk. Palicsról való.
részletezhetnéd
van egy egyszerü dolog csak meg kel kérni hogy menjem bele ha bele megy akor ninc smit titkolnija
ha meg nem akkor valamit tud
Mondjuk széthajtva biztos nincs, mert közben összetörték a gépet