Oldalra kuplung felülre jobban és ennyi ugy sem teszel kárt benne mivel nem azzal az olajal ófog majd menni. Vagy darabolásra szánval meg egyálatlán nem számit
Köszi a segítséget.
A teknőt hogy szoktad levenni, mert ahhoz ugye le kellene ereszteni az olajat. Ha eldöntöm oldalra az is elég lehet?
Hú nagyon fáradt vagyok, asszem én s elvonulok alukálni.
Ma megálmodom, holnap összeírom milyen alkatrészeket kell megkeresnem, aztán hétvégén visszamegyek guberálni.
ha blokkot veszel egyszer le kel csavarni az olaj szürőt ha csillogos a szine csapágyas Mivel a szűrőbe bele kerül a csilllógo csapágypor szívásnál . 2. Meg szoktam kérni hogy engedje leveni a blokk alját mert ha valamit evet csapágy vagy fogaskerék bármi...annak nyomát találod a kerterban . A 2 dik a jobb megoldás mindig bevált
A teknőt hogy szoktad levenni, mert ahhoz ugye le kellene ereszteni az olajat. Ha eldöntöm oldalra az is elég lehet?
Hú nagyon fáradt vagyok, asszem én s elvonulok alukálni.
Ma megálmodom, holnap összeírom milyen alkatrészeket kell megkeresnem, aztán hétvégén visszamegyek guberálni.
http://youtu.be/0zxxM9EYQzY
állásában nem rozsdálhat belül valami?
mert szerintem nem töltötték teli olajjal, aztán csak van az a blokk ki tudja mióta
Jó éjt!
ha meg nem akkor valamit tud