Nem elképzelhető, hanem atombiztosan emlékszem rád.
A képeid közöttiekről nem derengett semmi de a videót látva egyből tudtam hogy ehhez a nőhöz közöm volt valamikor.
(nagyon közeli kapcsolatban voltunk, ugyanis ott álltál mellettem néhány szintén motorosruhás sráccal)
Nem tudom.
Nem fogja elkúrni(látványra)nekem az amúgy is gyöngymetál festéket? (az aranyat még nagyjából csak-csak el tudom képzelni valahogy de az ezüstről lövésem sincs hogy milyen lehet az R72P Torino Red Pearl metállal )
A jövő hét alkalmasnak ígérkezik bordó motorok fényezésére
(legalább is eddig úgy néz ki)
Úgyhogy már előre kezdem a könyörgést h valami kis ,ha nem is aranyat, hanem ezüstös csillogást adjunk neki.Mert most már van ám az is
Nem sokat : kici , naon óóócccóóó
Legyen már benne valami kis egyedi a tenyérlenyomatomon kívül
Nekem a hengerfejtömítés kell, de nem is az egész mert ez csak 600-as ,meg a termosztátból egy darab,mert azt másnaposan fellángolva szétflexeltem
Ja meg igényt tartanék a jó szerelőre Mennyi pénz is akkor az én részem?
Am milyen szagú rossz időről beszéltek? Ma is rövid gatyáztam
6,36-tól
A képeid közöttiekről nem derengett semmi de a videót látva egyből tudtam hogy ehhez a nőhöz közöm volt valamikor.
(nagyon közeli kapcsolatban voltunk, ugyanis ott álltál mellettem néhány szintén motorosruhás sráccal)
De durva !
Nem fogja elkúrni(látványra)nekem az amúgy is gyöngymetál festéket? (az aranyat még nagyjából csak-csak el tudom képzelni valahogy de az ezüstről lövésem sincs hogy milyen lehet az R72P Torino Red Pearl metállal
Ugyanis nálam lassabb nincs ebben a brigádban.
(legalább is eddig úgy néz ki)
Úgyhogy már előre kezdem a könyörgést h valami kis ,ha nem is aranyat, hanem ezüstös csillogást adjunk neki.Mert most már van ám az is
Nem sokat : kici , naon óóócccóóó
Legyen már benne valami kis egyedi a tenyérlenyomatomon kívül
Ja meg igényt tartanék a jó szerelőre
Am milyen szagú rossz időről beszéltek? Ma is rövid gatyáztam
Ha kapnék óccó idomot, lehet, vissza-gyáriasítanám, olyan még nem volt.