Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már jó...ha jó...
Ebből lenne egy kicsi pénzért megbízható embertől, 1.5-ös benzines. azért kérdeztem
nekem ezek tetszenek. GALANT
Ezek még fasza kocsik, simán elmennek 300000 km-ert is, ha érted mire gondolok.
De én a helyedben ilyen régi japán dizel kocsit nem vennék.
Jó autó de te NEM akarsz ilyet venni.
Nem hinném. Nem tervezem menni többet mert már nem igazán tetszik.
Szerintem jó. Nekem csak az nem tetszik, hogy 1.8 D. Én benzinest vennék 1.2-1.4 körülit...
lancer

ez milyen autó? nem konkrétan ez, csak ez a típus
Ha már hitelmegbeszélés: 1,5M chf alapú, 10 évre, 5 letelt, fizetem 250-es árfolyamon 36-al, most meg végtörlesztek a g*ciknek . Amúgy a kecó falun van, 120nm hasznos, most már 80% felújítva (új nyílászárók, új fürdőszoba, új burkolatok mindenhol, hozzáépítve egy 42nm-es fedett terasz)
Mi felvettünk (2003-ban) 7,7M-t 25 évre (elbasztam mert rövidebbre kellett volna ) és fizetünk 50e Ft-ot havonta (52e-ről indult).
ennyi pénzért amennyit én el tudtam volna vállalni csak egy minigarzont adnak a százezredik emeleten. annak a szabályozatlan távfűtése és közöl költsége éves szinten egy vagyon. ez a szabad felh. hitel annyival drágább amivel panelba drágább élni.
a padlásteret le kell szigetelni, és feldobni a gipszkartont. sacc. olyan 2 kila. kell egy terasz ajtó és a teraszhoz kb. 3 nm burkoló lap + valami korlát, ez olyan 1,5 kila. kell egy lépcső ez 1,5 kila. 500 e Ft-ból van még 35 nm-nyi hasznos területem, azzel 80 nm-es a ház Na ez nem lehet a panelba megcsinálni, mert nincs tetőd saját + még egy palota pincsi tartásához is lakógyűlési határozat kell . Cimbinek a szomszédjai kitiltották a panel folyósójáról a bringát, mert hangos a racsni vagy mi, mikor este 10 körül hazamegy. Még így is egy keveset tudok spórolni. A Fabia-t pl. készpénzből tudtam megvenni. Eddig jó választásnak tűnik ez a kecó.
tényleg az.
Na léptem,megyek korházba látogatni. Egy volt csapattársamat tegnap műtötték,megnézem hogy van. 22 éves,és ciszta volt a combcsontjában,és a medencéjében. Porózussá vált a csont. Raknak be neki is valamiféle vasat,műanyagot.

Pedig egészségesen él,fiatal,sportol,és mégis.
Én ezért vettem a városban lakást
Teljesen mások voltak a kondíciók, és nem azért költöztem el faluról, hogy 20 percet gyalogoljak a buszig.
Mert ahol laktam, onnét egy óra volt gyalog Kaposvár.
Pellérden már van 1,5-2 milláért egész tűrhető. Csak mostnem szabad belevágni,nem tudni mi lesz még itt. Meg egyébként sincs még ennyi pénzünk.
Nincsen csak 5000ft-om.
FZR az FZR! Nem viccelek!
Mór-on van a cucc
Az a másik nemtommi a termény tároló.
Mi is építettünk itt Szeged mellett egy hétvégi házat,hivatalosan gazdasági épület volt,annak az árából vettük aztán a lakásom.
Ej de jó lenne ez nekem.