Ha már hitelmegbeszélés: 1,5M chf alapú, 10 évre, 5 letelt, fizetem 250-es árfolyamon 36-al, most meg végtörlesztek a g*ciknek . Amúgy a kecó falun van, 120nm hasznos, most már 80% felújítva (új nyílászárók, új fürdőszoba, új burkolatok mindenhol, hozzáépítve egy 42nm-es fedett terasz)
ennyi pénzért amennyit én el tudtam volna vállalni csak egy minigarzont adnak a százezredik emeleten. annak a szabályozatlan távfűtése és közöl költsége éves szinten egy vagyon. ez a szabad felh. hitel annyival drágább amivel panelba drágább élni.
a padlásteret le kell szigetelni, és feldobni a gipszkartont. sacc. olyan 2 kila. kell egy terasz ajtó és a teraszhoz kb. 3 nm burkoló lap + valami korlát, ez olyan 1,5 kila. kell egy lépcső ez 1,5 kila. 500 e Ft-ból van még 35 nm-nyi hasznos területem, azzel 80 nm-es a ház Na ez nem lehet a panelba megcsinálni, mert nincs tetőd saját + még egy palota pincsi tartásához is lakógyűlési határozat kell . Cimbinek a szomszédjai kitiltották a panel folyósójáról a bringát, mert hangos a racsni vagy mi, mikor este 10 körül hazamegy. Még így is egy keveset tudok spórolni. A Fabia-t pl. készpénzből tudtam megvenni. Eddig jó választásnak tűnik ez a kecó.
Na léptem,megyek korházba látogatni. Egy volt csapattársamat tegnap műtötték,megnézem hogy van. 22 éves,és ciszta volt a combcsontjában,és a medencéjében. Porózussá vált a csont. Raknak be neki is valamiféle vasat,műanyagot.
Én ezért vettem a városban lakást
Teljesen mások voltak a kondíciók, és nem azért költöztem el faluról, hogy 20 percet gyalogoljak a buszig.
Mert ahol laktam, onnét egy óra volt gyalog Kaposvár.
Az a másik nemtommi a termény tároló.
Mi is építettünk itt Szeged mellett egy hétvégi házat,hivatalosan gazdasági épület volt,annak az árából vettük aztán a lakásom.
De én a helyedben ilyen régi japán dizel kocsit nem vennék.
ez milyen autó? nem konkrétan ez, csak ez a típus
a padlásteret le kell szigetelni, és feldobni a gipszkartont. sacc. olyan 2 kila. kell egy terasz ajtó és a teraszhoz kb. 3 nm burkoló lap + valami korlát, ez olyan 1,5 kila. kell egy lépcső ez 1,5 kila. 500 e Ft-ból van még 35 nm-nyi hasznos területem, azzel 80 nm-es a ház Na ez nem lehet a panelba megcsinálni, mert nincs tetőd saját + még egy palota pincsi tartásához is lakógyűlési határozat kell
Pedig egészségesen él,fiatal,sportol,és mégis.
Teljesen mások voltak a kondíciók, és nem azért költöztem el faluról, hogy 20 percet gyalogoljak a buszig.
Mert ahol laktam, onnét egy óra volt gyalog Kaposvár.
Mi is építettünk itt Szeged mellett egy hétvégi házat,hivatalosan gazdasági épület volt,annak az árából vettük aztán a lakásom.