Nem mondod, hogy egy FZR-el csak ennyit lehet menni egy évben?!
A Cat-tel idén a 14.500 mondjuk nekem is rekord. Tavaly csak 10.000 jött össze a sok eső miatt.
Jövő héten, ahogy a naptáramat nézem, csak vasárnap délután fogok ráérni.
De tippeket, ötleteket várok, milyen gurgulászást lehetne beiktatni.
1 légszűrőház -ha viszem a blokkot, kell ez is, sorry
2 jobb lábtartókonzol pedál - törött
3 bal lábtartókonzol pedál -ez lehet van használható
4 vízhűtő -exup nem jáccik, ráadásul törött
5 termosztát -exup nem jáccik
6 vízhűtőrendszer vízcsövei -exup nem jáccik
7 emre szóljon 1 hét múlva nem felejtsük el -már késő
8 csövinek biztosíték tartó
9 görbe telószárak a rugó, zárócsavar, és a szelepek miatt
10 gyújtás kulccsal, és a másik két zárral
11 gyújtás elektronika, meg a zösszes többi elektromos kütyü (esetleg kábelköteg is )
12 ac pumpa
13 láncvédő, és koptató
14 első-hátsó sárvédő (ami maradt a karambol után)
15 fék és kuplung főfékhenger
16 esetleg féknyergek
17 esetleg hátsó lengővilla kpl. tartalékba?
18 minden amit kihagytam
Na ma tutira lelőttek a trafival mert a rendőr integetett hogy ejnye bejnye.
budaörsi M7 elágazásnál mentem tempósan jobbra 50/100al és szemből lőttek a bokorból ilyen 2lencsés valamivel visszanéztem és hál istennek hátra nem lőttek.
kell egy gagyi mobil, és egy működő, még pár forinttal bíró feltöltős sim kártya.
Gyula hekkel neked rá egy öö hogyafaszomba szokták mondani az elektromágneses elven behúzó mágnese kapcsolót ? nem jut eszembe... mind1... és a szirána megszólításával kapsz egy mobilhívást is. nemtoom hány perc alatt érsz le, de vagy megleped a betörőt, vagy legalább lekapcsolod a szirénát, oszt a szomszédok nem fognak megörülni tőled, mert órákig vinnyog a riasztód (+ innentől akárhányszor szirénát hallassz lemész majd, hogy nem-e a garázs?)
"-=MSE=-
tegnap 12:31
Köszi a dicséreteket!
Talán hétfőn lesz rendszámom, meg jövő hétvégén egy kis tűrhető idő. A délvidékiekkel összehozhatnánk egy lightos gurulást... "
Mozgásérzékelő egybe van építve egy 120db-es szirénával,és távkapcsolóval lehet élesíteni. Lehet hálózatról is működtetni,de megy 4 db ceruza akksiról is. Most Akksi üzemódba van. kb 2-3 hét amit bír egy töltéssel.
Nem nagy dörrenés az egész,de iszonyat hangzavart csinál,ráadásula garázs udvara csak úgy veri vissza a hangot!
Csak reggel szoktam mindig menni,este már necces. Két munka közt megejtem a dolgot. Délelőtt fél 9-kor végzek,és délután fél egykor kezdek. Közte van idő rá. Este mire hazaérek már sötét van,akkor már veszélyes is. De ritkán péntekenként el szoktam menni akkor is.
A Cat-tel idén a 14.500 mondjuk nekem is rekord.
Jövő héten, ahogy a naptáramat nézem, csak vasárnap délután fogok ráérni.
De tippeket, ötleteket várok, milyen gurgulászást lehetne beiktatni.
2 jobb lábtartókonzol pedál - törött
3 bal lábtartókonzol pedál -ez lehet van használható
4 vízhűtő -exup nem jáccik, ráadásul törött
5 termosztát -exup nem jáccik
6 vízhűtőrendszer vízcsövei -exup nem jáccik
7 emre szóljon 1 hét múlva nem felejtsük el -már késő
8 csövinek biztosíték tartó
9 görbe telószárak a rugó, zárócsavar, és a szelepek miatt
10 gyújtás kulccsal, és a másik két zárral
11 gyújtás elektronika, meg a zösszes többi elektromos kütyü (esetleg kábelköteg is
12 ac pumpa
13 láncvédő, és koptató
14 első-hátsó sárvédő (ami maradt a karambol után)
15 fék és kuplung főfékhenger
16 esetleg féknyergek
17 esetleg hátsó lengővilla kpl. tartalékba?
18 minden amit kihagytam
Feküdj másra úgyse jó a mai nap.
nem adja el külön a doboztartót az FZ-ről a gyerek
a f@szomba, ilyen egy elcseszett napot, mingyá visszafexek aludni
http://www.youtube.com/watch?f...
budaörsi M7 elágazásnál mentem tempósan jobbra 50/100al és szemből lőttek a bokorból ilyen 2lencsés valamivel visszanéztem és hál istennek hátra nem lőttek.
Gyula hekkel neked rá egy öö hogyafaszomba szokták mondani az elektromágneses elven behúzó mágnese kapcsolót ? nem jut eszembe... mind1... és a szirána megszólításával kapsz egy mobilhívást is. nemtoom hány perc alatt érsz le, de vagy megleped a betörőt, vagy legalább lekapcsolod a szirénát, oszt a szomszédok nem fognak megörülni tőled, mert órákig vinnyog a riasztód (+ innentől akárhányszor szirénát hallassz lemész majd, hogy nem-e a garázs?)
"-=MSE=-
tegnap 12:31
Köszi a dicséreteket!
Talán hétfőn lesz rendszámom, meg jövő hétvégén egy kis tűrhető idő. A délvidékiekkel összehozhatnánk egy lightos gurulást... "
3900,2 idén
Nem nagy dörrenés az egész,de iszonyat hangzavart csinál,ráadásula garázs udvara csak úgy veri vissza a hangot!
Jobb mint a semmi.
Borzalmas volt!