Na azért a csend az megfizethetetlen! Na meg a házikó is. Majd mi is szeretnénk egy hétvégi viskót itt a környéken,ahová hétvégente ki lehet menni,és ott aludni.
szabad felhasználású jelzálog alapú hitel. Nem lakóház amit vettünk, nem anak rá lakás hitelt. A jelzálog az anyósék kecóján van. (itt egyik sem az) az épületben a tervrajzok szerint 1 méregtároló, egy szerszámos kamra, egy szociális helyiség és egy másik máá nemtommi van. Gazdasági épület. A ház 5,5 milla volt, a felújítás és az illeték ( fél milla ) + egy öreg FZR és el is ment a 7 milla.
viszont előnyei, hogy kertes, itt nincs kötelező 'csatorna díj' (környezetszennyezési adó vagy mi), és nincs kötelező szemét szállítás sem. Néha nyomasztóan nagy csend van
Közel van Debrecenhez. (2,5 km) olyan 20 perc sétával a helyi busz is elérhető ha szükséges. Jó itt, szeretek itt a vikend övezetbe lakni...
Hát csak 1060km tellett idén idáig,de májusban még nem nagyon bírtam volna el a motort. Ebből viszont 700km augusztusi tali volt.
Hétközben nincs idő rá a meló miatt. Jövőre már több lesz,mert a Vicus drágám is felült mögém,így már kettecskén látogatjuk a talikat.
Én a napokban voltam a bankban, hogy a hitelem felől érdeklődjek.
Szóval nem tudom ki hogy vette fel, de én 108 frankot fizetek havonta, szóval 250-es árfolyamon is max 27k a havi törlesztőm. (még mindig olcsóbb mint egy albérlet )
Igaz a max futamidőre vettem fel, ami az én esetemben 33 év volt. De akkor sem értem azokat akik felvesznek 4-5 millát, és azt hiszik, hogy 10-15 év alatt letörlesztik.
Mostanában úgy is az a divat ,h nem fizetik ki hiába tökéletes.
Délben szólok h kész,érte jön,de nincs pénze,csak majd este lesz, de a kocsit elvinné.
-haver ,gyere este, akinek délben nincs 100 rugója annak este sem lesz,
(egy hét után meg is érkrzet a lelkem a motyójáért)
Hidd el jó lesz , bízz bennem, az még ingyen van
hát igen. A benya ára nagyon fos. Én is ebben a szezonban inkább a banknak adtam a pízt a frank hitelre. konkrétan volt olyan egymást követő hónap, hogy 13 e Ft-al volt magasabb a törlesztől ez egyik hónapban mint a másikban.
Én december 19.-én tettem le. (1992-ben )
Talán az utolsók között akik mehettek sima nem korlátozott A-ra.
De motorom csak pár éve van. Mondjuk engem sem az időjárás tart vissza ha menni akarok. A benzinár viszont már annál inkább.
Pupunak az augusztus végi talira volt meg a jogsija naggyából.
úgyhogy az a km, az igen sok amit Pupu tolt. szerintem.
neked 1800 km egész szezonba úgy, hogy végig rendbe volt a motor, és jó nyarunk volt. A héten egyszer kimentem vele. Szerintem nem lesz már rá idén alkalom.
viszont előnyei, hogy kertes, itt nincs kötelező 'csatorna díj' (környezetszennyezési adó vagy mi), és nincs kötelező szemét szállítás sem. Néha nyomasztóan nagy csend van
Közel van Debrecenhez. (2,5 km) olyan 20 perc sétával a helyi busz is elérhető ha szükséges. Jó itt, szeretek itt a vikend övezetbe lakni...
Hétközben nincs idő rá a meló miatt. Jövőre már több lesz,mert a Vicus drágám is felült mögém,így már kettecskén látogatjuk a talikat.
240-es frank árfolyamnál (most ott áll) 77 lesz kb.
Szóval nem tudom ki hogy vette fel, de én 108 frankot fizetek havonta, szóval 250-es árfolyamon is max 27k a havi törlesztőm. (még mindig olcsóbb mint egy albérlet
Igaz a max futamidőre vettem fel, ami az én esetemben 33 év volt. De akkor sem értem azokat akik felvesznek 4-5 millát, és azt hiszik, hogy 10-15 év alatt letörlesztik.
Délben szólok h kész,érte jön,de nincs pénze,csak majd este lesz, de a kocsit elvinné.
-haver ,gyere este, akinek délben nincs 100 rugója annak este sem lesz,
(egy hét után meg is érkrzet a lelkem a motyójáért)
Hidd el jó lesz , bízz bennem, az még ingyen van
(szigorúan orvostudományi alapon)
Talán az utolsók között akik mehettek sima nem korlátozott A-ra.
De motorom csak pár éve van. Mondjuk engem sem az időjárás tart vissza ha menni akarok. A benzinár viszont már annál inkább.
úgyhogy az a km, az igen sok amit Pupu tolt. szerintem.
neked 1800 km egész szezonba