Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejj egészségedre!én vörösbort iszom! mint Sanyi! szarjunk bele szól a zene!
De már sokkal okosabb lennék Na jól feb...tam magam megint ezen a hitel szaron,nem is akarok többet beszélni róla .Fel is bontottam egy pezsgőt,inkább bebaszok.
Csak akkor van baj ha nem 11-ért adják el.
nem tudatod, hogy árverésen kapsz 11-et. ha 9-be megy el? vagy 8?
inkább magad add el.
Thomasnak: előzmény (meg )
na látod megint nulláról indulni az sem megoldás.utána megint hitel kell hogy el tudj indulni valamerre.
Azon is gondolkozok,hogy megmondom a banknak,hogy nem tudom fizetni árverezzék el.Eladják kb 11ért.Fennmaradna kb~4mill.Elmegyek albérletbe és kifizetem nekik2-3 év alatt(igaz a semmiért)és újra NULLÁN lennék.
Ugyan már nem lenne anyag amit ti csináltok nem lenne semmi
PUPU azok a videjók amiket összeraksz eszméletlenek! ISTEN VAGY!
jézus, a fizumat még egy pár lityi benya árával kiék pótolni, hogy elég legyen ráá. vazzz...
hát most van kb 5 hónapod rendbe rakni
hát ez az hatalmasat buknál vele de így sem jobb. ilye nkor mit tud csinálni az ember? semmit. csak tűr meg nyög...
Majdnem sírtam mikor láttam a képeket .
Még mindig nem jó a gép,szét van szedve,igaz nem is volt időm foglalkozni vele vagy 3 hete.
miért van az, hogy megsem fordult a fejemben, hogy neked nem volt ilyened.
Ja mé nem gyütté láttad volna Puput piásan
RÉMBÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
15,3-ért vettem,mot kb 12-13ért el lehetne adni 12...valamennyit vettem fel,de most biztos tartozok vagy 16-tal(4,5 éve fizetem).
Egy műanyagipari cégnek vagyok az üzemvezetője (nem öltönyös meló)
Sajnos nem az akire gondolsz. Finom süti,nagyon kedvelem
Vacsi után el fog tünni.
Az se rossz! Csak sok legyen belőle.
Ménem gyüté 24-25 ikén
Hú de szép fánkok! És ki volt az aki lekenyerezett illetve lefánkozott? Sanyi neked Amerikában kellene rendőrnek lenned, azok állandóan fánkot zabálnak.
Nekem annyira nem jön be a Ducatti,bár az egyik cimbimnek van egy 1098-as,az már tetszik. Asszem dobtam róla képet is
Tiszta Kawa a régi tipusu