Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké
Ez a kocsi még százezret se ér!Körben ütött-kopott,toldozott foltozott,ha még az alja is szar,és még le is kell festeni lakatolás után.Kapásból annyi munka volna rajta,mint amennyiért adják.
leömlő középen van elrepedve és mivel nagy a hőmérséklet ingadozás így nem lehet heggelni, mert újra elreped és akkor kifúj.
Hűtőrács kb 6000,a leömlő~48e! gömbfejek ~3e/db,lengőkar ~10e/db..... nagyon sok
menjen el a kicsi, akkor elmegyek a piacra és nézek ott valami jót!
okok, hallgatok a tapasztaltabbak véleményére, én is azon vagyok, hogy nem lesz ebből semmi.
Hidd el nem tudsz annyit alkudi,hogy jól járjál.De tényleg nem akarok okoskodni.
leömlő, kasztni elemek, hűtőrács, lengőkar, gömbcsukló...nem tudom pontosan mik még. valami összekötő gumicső is kell a motor és a valami közé, 9-10 ezerért lehet kapni.

Azért is mondtam, hogy ha azt mondják a szerelők, hogy nem, akkor nem veszem meg, vagy alkudok annyit még belőle, hogy jól járjak.
Ok
De mi kellene?
Sajnos ez körbe nagyon szar!Ha meg még az alja is akkor én mindenféleképpen lebeszélnélek róla. Jó néhány autót készítettem fel már műszakira és ez drága vizsga lesz Neked.Ne szeress bele csak azért mert az első autód(ne vakulj el,meg) de a Te döntésed.
megköszönném ha előre érdeklődnél esetleg

1991 mitsubishi lancer GLX 1500 ccm
csak hogy megelőzzük a vitát, tudom, hogy nem egy álomautó, meg rozsdás, ütött kopott, de ha a belseje jó - már pedig a motorjára csak jókat mondtak - akkor meg ennyi pénzt megér, a külseje javítható.

holnap eldől, de szerintem NEM lesz belőle.
Ha kell majd alkatrész,elég jó áron kapok meg mindent az egyik autós boltban (törzsvásárló vagyok) szóljál és utána érdeklődök.
Hidd el már bánom
Lebetegedett,mert nem akartad meghajtani.
A szakdogámmal foglalkozok és nincs időm rá.Na meg mindenki más szarjával,ma is vittem egy Honda Civic-et műszakira.
nincs link róla, én csináltam képeket, azokat linkelem:

180 pénzről indulunk, 1991-es mitsubishi lancer 1.5 ~ 95 le
januárig vizsgás, az alja elég gátter, az eleje szintén, a gömbcsuklók és lengéscsillapítók nincsenek túl jó állapotba, ezen kívül van rajta lakatos munka bőven...szóval nem túl jók az állapotok. holnapra kapok egy listát árakkal, meglássuk
mizu, mizu a gyönyörű vasaddal?
Dobjál már egy linket róla.
2 színt?
aha, de van rajta máshol is...gondoltam ha kicsiszolom belőle, kiglettelem, kap 2 réteg alapozót meg 2 színt akkor jó lesz, de gida vágja ezeket a dolgokat
Sziasztok!
Ez melyik része? a tető?
Jó éjszakát neked is