Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelit!
Akciós a Lidiben a motortakaró ponyva. Legalábbis itt mifelénk. Ezeöccá. és nem fog fájni....
Ömlesztve lehet válogatni kinek mi jön be.
link
Hagy vegyen majd megtanulja
ne vegyél ezer éves japán szart
ha mindenképpen ilyen lepusztult szutykot akarsz (vagy tudsz) venni, akkor europait keress
de beszélhet neked az ember
meg azt ne feledjük, hogy ne akarjunk azokra a pöcsfejekre hasonlítani, akik 20 éves verdát akarnak venni, újszerű állapotban, szinte ingyen, lehetőleg telitankkal, téligumigarnitúrával felnin, és a háza elé víve megmutatni
a henriknek ilyen van, szal annyira rossz nem lehet, meg lassan kezdik olyanok tartani, akik költenek is rá
amúgy mehetsz arra is, ha tényleg attól tartasz, hogy nagyon leütöd az elején, hogy valami legalább egy évig még vizsgás, tré kasztnis, de üzembiztos vasat intézel üzembentartóival gombokért, és rúgod, míg megy, aztán veszel rendeset
de szép baszod
na ez már kultúráltabb! és a calibra is szép!
nekem a vectra teljes festésére mondtak 200-at.
Te Poti ez ki..szottul rohad! és még a vectrára mondják hogy mindegyik rohad!én nem foglalkoznék vele.kilóméter hogy áll? belseje?egy kicsit több pénzből biztos lehetne valami jobbat találni.ennél még a 4ütemü trabi is jobb az én véleményem szerint.nekem volt de az sem nézett ki ilyen gányul.
Jó reggelt pajtikáim!
Ááá! Mennem kell,feketélik a megálló a sok embertől. Bár nélkülem nem mennek el.
Köszi!
Még 1 kör, és egy óra múlva megyek tekerni! Ezt a napot vártam hétfő óta.
Jó reggelt! Friss az idő,de legalább nem esik.
Jó reggelt.
A calibra az tetszetős
"nem akarok első kocsinak csilivili-t"
Ezt természetesnek veheted hogy ilyet nem is kapsz ennyiért.
Tessék szépen használni a fejedet és emlékezni arra amit mondtam. (a Suzukin kívül felejtsd el a Japánokat, nagyon jók /voltak/ de te NEM akarsz ilyet!)
Szakadjál le az ilyenekről és olyat keress amiből sok van mert azzal tele van a bontó. (F astra és társai)
Az ilyenekkel konkrétan rábaszol. (nagyon drága dolog lenne az a januári mvizsga és attól hogy ráköltesz egy rakás pénzt még ugyanúgy szar marad)
calibra

tudom, hogy ilyeneket nem szabad, de ez bejön
na mivan, sehol senki?
azért tegyük hozzá, hogy ez lesz az első autóm, fog kapni bőven, biztos, hogy le fogok koccolni 1x-2x valamit, odacsukom a biztonsági övet, stb. nem akarok első kocsinak csilivili-t, csak legyen megbízható és kényelmes. másik lancer