Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van ahogy mondod. annyi van vele, hogy ezt 5-6 éve mondogatják, és még mégis qvan nagy a benzin és a gáz árkülönbsége, illetve nagyon sok mindenki nem tud rászánni 2 kilát, hogy gázos legyen az autó. Illetve még annyi hozzá, hogy az autós LPG ugyanaz mint a palackos gáz. Ha az egyik fejjebb megy, megy a másik is. Akkor meg jön majd a CNG. Valami mindig lesz.
Szasztok
itt piacon árulnak ukrán festéket. 2,2 liter volt 1800 Ft. Azzal kentük le faterék az ereszalj deszkát.
Figyelj, költened kell majd rá mert előbb-utóbb megunják a kamionosok is hogy feltartod őket.
Remélem azért olyan sokat nem kell rá költeni. Majd megvigyázom.
Akkor fogtad hogy milyen legyen a csík?
Jó, de majd ha egyszer használni is akarod?
egy ótora kb 2-2,5 lier kell?
Én még nem költöttem rá,
Pedig az a legjobb szín lézeres sebességmérés ellen. Tesztelve.
Tegyük fel mondjuk autóra is jó lenne?
1200/liter matt fekete,14 napon belül szárad bármely kerítésre, lábazatra bátran ajánlom
Ez úgy igaz, ha veszel valamit és ráköltesz egy rakat pénzt akkor már nem éri meg eladni, hanem el kell használni különbem buksz rajta. Én is megvettem az FZR-t ráköltöttem párszázezret, elmentem már vele huszonvalahányezret, így már kicsit megnyugodtam nem volt hiába. Persze az a jó ha nem kell rákölteni de az lutri.
Leszedted amit küdtem? Vagy megvolt már neked is?
Sziasztok!
Az YZF750, valami váz keresés rémlik, de ahogy egyre többet nézem valószínűleg tévedek.
A kecó vagy a motor nem volt tiszta
ez ismerős, ezt a házat láttam már yzf750 hirdetésben, és akkor nem volt valami tiszta
Nem voltál bőbeszédű, mester
Ez is érne egy nézelődést.

yzf
Sztem is az vót mikor meghajtottam.