Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most l kell mennem,de később jövök vissza.
Villamosági szerelőhöz vidd. Állítólag simán ki tudja mérni mi is a probléma.
nem tudom.akkor az lesz a legjobb ha elviszem egy autószerelőhöz.
A behúzás kimaradása időnként nem biztos,hogy a behúzó tekercs hibája. Opeléknál elég sűrűn előfordul,hogy a gyújtáskapcsoló betét szarakodik.
Ezt is ott mondták,ahol javítják az önindítókat. Az mondjuk olcsóbb is.
Van ezen belül több típus is,és az ára ettől változik. 4500-7500ft-ig a behúzó tekercs ára.
A típus beazonosításához meg kell nézni az állórészen lévő indító számot.
92-es vectra "A" de nem tudom fejből hány KW-os.olyan 50-50 körül van de a forgalmija meg otthon van.de mindegy majd kiderítem. azért köszi a segítséget!
Kell évjárat típus. kw ccm
az akkor nem egy olyan hatalmas összeg.
Megkérdezem neked hogy mennyibe fáj. A Renaulthoz kb 4 éve vettem,akkor 3500ft volt.
egész szép! link
aha.
Csak a behúzó tekercs?
nem tudod hogy milyen árban van hozzá egy ilyen?
Ja,ezeknek típushibájuk az önindító. Nekem is néha csak kattog. Lehet hozzájuk kapni külön behúzó tekercset.
nekem meg önindítót kell javíttatnom mert nehezen indul.nem húz be a tekercs.
Fékbetétet kell cserélnem az Opelen.
Nem tom . Csak írtam hogy van benne.
nem rossz! de sosem értettem hogy a fordulatrszám mérő miért extra.az enyémben nincs de megvagyok nélküle is.
Jó reggelt! nálunk csak borongós idő van.
Esik az eső.
Sziasztok!
Potinak! Egyik srác eladja a kocsiját,hátha érdekel. 95-ös VW Polo 1000 ccm,33Kw! Napoi használatból. Amúgy egyben van,220 ezer van benne,fordulatmérős. A zöld ajtó azért van rajta,mert bontóból vette. A régi ajtó javított volt,és elkezdett rozsdásodni. Ez nem rozsdás csak zöld. Jó állapotú,nem rozsdaboglya.Irányár 300 ezer. Ha érdekel üzenj,és megadom a telszámot.
Gondolkoztam azon hogy leírjam mit mondtam neki, vagy hogy erre érdemben reagáljak, de ha őt sem hallgattad végig akkor tök felesleges.
nagy ledvencem a PC800, és milyen szép az a nyomatékgörbe