Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy Ábrus által kiadott, hitelesített, motorkerékpár műbizonylat.
A véleményem. Akkor majd otthon megnézed.
Akkor meg vegyél valami normálisat, hát semmit nem tanulsz Potitól.
Mi ez? telóról nyomom.
Amúgy jól gondolom, hogy pupu túlfeszüli a motorja állapotát? :)
És verd már ki a fejedből ezt a világvégéigjóVFR legendát!
Az tényleg igaz hogy nagyon jó konstrukció de baszod 20 éve használják ezeket is! Emlékszel arra hogy épp mit csináltál te akkor amikor pl ezt a gépet kitolta az első tulaj a szalonból? (kb épp az ovi udvarán túrtál az orrodban) Na amíg te felnőttél, addig ez a gép meg falta a kilométereket a mindennapokban valahol a világ jobbik felén.
Ezt nem ártana fejben tartani.
"egy ilyen fasza motorért?"
A VFR-be sok pénz kell ha gyárit (formájút) akarsz belőle csinálni.
A GSXF meg állat....Volt 20 évvel ezelőtt. Ez idő alatt ha valaki párszor nem fűtötte fel az olajkályhát üzemi hőfokra mielőtt elkezdte kenni neki,akkor a veszettül tartós blokk már nem nagyon volt az. (kb 6L olaj kering a rendszerben, ezt ne felejtsd el olajcserénél)
Egyébként nehéz de jó gép volt.(már lentről húz mint a barom)
Megbeszéltük már hogy ezek a "kéthavifizetéses" motorok majdnem egyformák fenntartás szempontból. (megveszed-használod-tönkremegy-ennyi volt-csere másikra)
Elmész,megnézed,ha jó akkor megveszed és használod. Nem várod el tőle hogy minden tökéletes legyen rajta hanem motorozol vele. Feltámasztani nem sok értelme van mert az nagyon sok pénz, abból már lehet venni egy olyat is ami újabb és egyben van, azzal meg (jó esetben) nincs gond.
Mondtam hogy akkor görcsölj valamin ha már a kezedben a zseton és nyugodtan körül tudsz nézni, felesleges addig erőlködni hogy melyik lenne a jó. (és mi a frászért ilyen sürgős?)
Egyébként ha pupu mégis kénytelen lesz eladni akkor annál jobb ajánlatot nem tudok mondani neked. (és nem is fogsz találni)
Ezt így nem lehet számolni, mert akkor az jön ki, hogy aki 30 éves Trabival jár, az a faxa csávó, mert az nem bukik semmit éves szinten...
Aki meg vesz egy új 7er bömbit 30 milláért, annak egy év múlva 20-at se fognak adni érte, de tudod mit: szeretnék én akkora lúzer balek lenni...
meg vicc.. átírva mennyib állhat meg? 350? egy ilyen fasza motorért? Amúgy azt számoltam, hogy ilne filléres cuccoknál eléggé megéri hazsnálni.. pl itt a kocsim: 550.000-ért vettem, ha használom 5 évig, ami még másfél év, amit csak kibír, akkor havi tízbe került a tulajdonlása (minden más, meg ugyanannyi, mintha egy 4éves kocsit vettem volna, hoy bukjak rajta mééég többet) mégha csak az árokba is lököm de ha meg eladom mondjuk 300-ért, ami szinte semmi akkor 4100ft volt havonta hogy használhatom ha meg vesz az ember ilyne 350 körül egy motort, amit csak elad majd 200-ért, akkor a mindenképpeni költségeken felül, alig kerül pénzbe összességében Itt is inkább egy milla körüli sportgéppel bukik nagyot az ember sztem
pont ez az ami vizes. Igazából a 400as-ból kiindulva csinálták anno. Szal mondhatjuk, hogy ez egy hagyományos gép, semmi olajos-levegős kecmec
Asszem ez léghűtéses...
Ez mondjuk igaz...
meg lehet majd nézni, ha addig meglesz, de a kerékméretekkel nem vagyok kibékülve, meg a fék sem szimpi egy vfr egy fzr pl már mai szemmel is modern motor vázilag, meg futóművileg is, a motorerő pedig már régebben is megvolt, de az FZ-k, még másik generáció, nincs mit tenni. Ennek ellenére nem biztos, hogy nem élvezném ha kipróbálnám, de nem az áll az első helyen a listán, de ez a zuglói tényleg nagyon szép, csak a dobban nem vagyok biztos
Az FZ miért nem jó? Azon minden egybe van látszólag...Mer öreg?
te ábri, a gsx1100f állat, nem? kicsit zizeg a vfr, mert nagyon tipródnak rá a spannál, és már nem tartja sokáig, a robeszre meg iizzad pár gyerek, de nekik is el kell adni ami van meg ilyenek meg van iegy ilyen, csak itt pont az idom lehet a drága, viszont ez még talán olcsóbban is kijön, mint az amúgy idomos, de fényezendő savájci
Csak azért kérdezem mert a gázüzem miatt itthon kell levizsgáztatni.
minden benne van ebben az összegben. Én sem akartam elhinni de láttam a számlát. Egy dacia logant szereltek át havernak sőt szlovákokhoz jár át tankolni is
Nem védeni szeretném a szlovákokat de ott pl a műhelyben megvárhatod nézheted mit csinálnak az autóval. Viszont azt az alkatrészt amit te veszel azt nem építik be. Nagyon emberségesek és pénzt nem fogadnak pluszban el mert mondta szaki az állásával játszik ha kiderül.
De gondolom azért ott is megy a zsebből zsebbe játék sok helyen
Levizsgáztatva 120e?
Nálunk azért nem árt ha marad egy kis boravaló is
Ismerős átugrott a szlovákokhoz ott szerelték be neki. 120ezer cakk pakk. Számlával mindennel. Javítani is oda hordja az autót mert kb fele annyi pénzbe kerül mint itt hazánkban. Addig én sem hittem el ameddig nem láttam a számlát.