Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég itt az apróban bontottak egyet,nekem is van tartalékban egy bontva.Henger és főtengelyben,hátsó lánckerékben és súbertűben különbözik,a többi ugyanaz mint a 600-é.Mivel főleg osztrák piacra ment,Dunántúlról könnyen át lehet ugorni egy bécsi bontóba alkatrészekért.
köszi nem egy ferrari, és van is rajta 1-2 kicsit javítani való dolog, de már most imádom. a színe se épp a férfiasság mintaképe, de pontleszarom, mert imádommm
Nem az a lényeg! Kicsi pénzből menjen a-b-be,és ne legyen horror a fentartása. Alkatrész meg mindenhol van hozzá.

Grat hozzá!
szép! gratula!
nana
csak nem spurizol?
így igaz, ez egy opel, ami sose kopel legalábbis reméljük! kicsi pénz volt, nem titok 249.990 azt hiszem olyan körül mehet végre mint a kicsi...lóerőben is pont annyi!
kb gyökkettő
Szia márkatárs!
Lehet vele jobban jársz, a szeme is tapasztaltabb mint az enyém...ugyan összerakok egy pc-t, szerencsére azért itt már tartok, de nem vagyok nagy guru
Menyivel megy?
Hiszen ez egy OPEL! Mi pénz?
Asszony nincs jelen, így ennyivel mondhatni "előrébb vagyok" viszont az árával nem vagyok kibékülve. 500as, gondolom nincs hozzá annyi alkatrész annyi pénzért mint egy 600as vagy 400ashoz (mert ez mégis csak páratlan szám ) Persze ez csak az én következtetésem.
nem az
Alkudozok pesten alaplap+proci kombóra, és kellene valaki aki átveszi, mert nem szeretnék féltéglát kapni a csomagban.
Elutalnám a vételárat, ha ránézésre rendben van akkor kifizeted neki, aztán hogy hogyan jut el hozzám majd megbeszéljük.

Mondjuk lehet Mlas-t kellene inkább megfűznöm
Opel Corsa B 1994-es 1.2-es 5 ajtós. Kitudja mennyi km-el
Há hááá! Végre nem én vagyok a csigabajnok!
Már fürgébb,adtam neki egy kis kaját!
Ha túl vagy rajta majd mesélek valamit
1órája beszéltem vele telefonon, mondtam hogy vissza szólok neki holnap. Lehetséges hogy ezért mondta
Képet!
suzuki?!
az inkább csak egy matrica,
de tényleg jól néz ki a gép
Gyula a te tempódat simán tartja az 500 is!
mondjad emre bár úgy érzem vicc lesz belőle
Képet!