Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés a jövőhéten fél 4-ig dolgozok, és valamelyik d.u. összerakom.
Igazából ennél komolyabb helyekre sem kell extra cuccal bekenni, mert a tömítésnek az a funkciója hogy tömít.
Amikor megfőztem az MTZ-met, és két naponta hengerfejtömítést cseréltem benne akkor jól jött bekentem előtte zsírral kicsit.
a dízel fűükaszát mire berántod
mér szedném szét
tömités fel, kis zsír, hogy a helyén maradjon, össze, oszt lehet inditani
köszi a tippet
Igen,és fűkaszát is csinálhatnának dízelbe.
A helyedben egy kis kenőzsírt használnék.
Mivel erős a gyanúm hogy még egyszer-kétszer szét fogod szedni, és ha ezzel bekened nem ragad oda a tömítés, és nem kell újra és újra megvenni.
Majd ha begyakoroltad a folyamatot, és szinte zökkenőmentesen megy a művelet akkor esetleg egy kevés sziloplast szerű baszt rákenhetsz.
Majd lehúzódok.
Teljesen átlagos hétköznapi kép:
http://mindentaszemnek.blog.hu...

Neked dízel motor kéne
Most mindenki engem üt?
Ne legyé agresszív!

Szia Sanyi ! (egyébként is ingyér buszozol.)
Nekem nem kerül semmibe/100km dízellel.
imádlak.
és Te mit használnál?
van aki paszta nélkül rakja össze, van aki használ hozzá, és van aki sima zsírt használ, remélem segítettem
2T 50 ccm robogó
szereztem tömítés szettet hozzá. ha összerakom a tömítésen kívül valamit kell még rá kenni a hengertalpnál és a h.fejnél? valami paszta, vagy ilyesmi?
250 km !
Egyszerű, 3 méterről nem látod az ezüstöt, csak azt ,hogy ha rásüt a nap akko szíp. Ha közelebbről nézed akkor látod h a festék és a lakk között van .
csíkos sikló-siklós csikló
Ha extraszéfti be tudod csomizni akkor posta. (de azt beszélik hogy a postások állatok )
A csíkos csík tényleg érdekesen hangzik
Áááá! Nem tudom elképzelni sem hogy milyen lehet! Se a színét, se az ezüstport benne, se a csíkot a csíkkal.
99?
Ezüst csík az ezüst pöttyökhöz?