Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom, de megvehetné a majestyt is. :D
Volt gumisban ilyen külső kakasos,de már elkelt,meg ennyi pénze kinek van hozzá?
http://gyujtemeny.vatera.hu/mi...
Azok is sörétesből vannak átalakítva,de nagyon drága.
Adjuk má el valakinek a robeszt!
a flóbert gagyi. keserű-féle előltöltős gumisat kell venni!
Bocsánat Pistinek szólt!
Toz kispuska Keserű művek által flóbertté alakítva.Ahogy Mlas írta 2004 szeptembertől engedély köteles,de nem olyan szigorú mint az éles.Gida apádnak valószínű TOz66-os sörétes volt,az nagyon szép külső kakasos.
Nagyon győnyőrü volt az biztos a két kakas az valami rendkívülien jól nézzet ki rajta Remélem találok rola képet
Hát mikor abbahagyta a vadászatot természetesen be kellett szolgáltattni a rendőrségnek vagy eladód választhatsz .Eladta mert muszáj volt . Vagy még azt lehetett volna ,hogy hatástalanitati kellett volna vinni pestre .Beöntötték volna csöveit valami fémmel.
A csíkos igencsak fogta a fejét.Azt mondta menjek vissza ünnep után
Biztatott hogy nem egyszerű,sokat kell vele kísérleteznie,így sok anyag is lesz,és azzal is vigasztalt hogy sok lesz a hulló.
-Meg kell csinálni szépre, rendesen!
mondtam neki

Mikor meglátta az volt az első hogy úristen, menyibe kerül az ilyen festék
DE ha leveri a festéket kinyírom,erről is tájékoztattam
Azt mondta vigyázni fog rá és megbeszéltük h amennyi anyag hiányozni fog róla annyit kaparunk le a kocsijáról is
Mi lett magával a sörétessel?
Lenne lehet egy telleszkop amit igazábol az illetö állitásábol sértettlen! De mivan ha még sem Na ez lenne a lényeg !
Nekem 50 km autózás, ha valami kell, esetleg el tudom vállalni.
A flóbert fegyver egy ideig szabadon engedély nélkül vásárolható volt,és hordhattad rejtve is az utcán kitárazva
Csak volt egy pár barom aki azt hitte hogy leterítheti vele a szomszédot,azóta az van hogy engedély ugyan nem kell hozzá, de bejelentési kötelezettséged van a rendőrség felé hogy van egy ilyen fegyvered, és utcán nem hordhatod.
Erejét tekintve nem sok semmi,vetekszik a légpuskával,a pisztolyával 5-10 méter után lehetetlen célzott lövést leadni.
Falra jó,szép,habár egy ügyes kezű ember némi átalakítással a 6 mm esből silány minőségű 022 es kis golyóst tud csinálni.
Egyébként nagyot durran,de szinte a légpuskát sem éri utol a gyári lőszerrel annyira le van butítva.
Utalni nem jutottam el, de mindenképp küldöm az 5-öst
Nekem.
Vagy kinek van közel Orosháza De aszem senkinek
Orosházára nem hordol kenyeret?
Zsoti vagyol vagy nem vagyol?
Nem. Flóbert, engedélyköteles, de megadják 2ezeöccázé. Csak 7.5J, mint egy légpukka, az afölött már lőfegyver, és arra nem kapsz engedélyt soha.
Én ehez nem értek De azt tudom Apum vadász volt és Neki egy olyan 16 os Sörétese volt ,hogy még Kakasos volt és minden töltés után fel kellett huzzni a 2 Kakast . A lényeg az ,hogy mikor voltam vele itt ott vadászni. Ott mindneki az ő Sörétesét akarta megvenni és nem olcson ráadásul De nem volt eladó senkinek A vas része az végig olyan volt mint egy faragott fa csak fémből. Majd utána lesek hátha találok rola képet.
na megyek érte a csajért. 8-ig melózik. Na igen, valakinek píízt is kell keresni.
igen, de ha műszakis, nem adhatja neked oda "csak úgy"
Szerintetek ez egy rendes éles puska?
puska
Ok, persze. Kűgyed a pínzt bátran, már megvan a jegy Maldív szigetekre...
Pistám Kírály vagy ! Nem titok ide is irhatom 5röl volt szó nem de ? Akkor majd neked elküldöm a számla számra jővőhéten talán kellemesebb hét lesz . Ok ugy ?