Toz kispuska Keserű művek által flóbertté alakítva.Ahogy Mlas írta 2004 szeptembertől engedély köteles,de nem olyan szigorú mint az éles.Gida apádnak valószínű TOz66-os sörétes volt,az nagyon szép külső kakasos.
Hát mikor abbahagyta a vadászatot természetesen be kellett szolgáltattni a rendőrségnek vagy eladód választhatsz .Eladta mert muszáj volt . Vagy még azt lehetett volna ,hogy hatástalanitati kellett volna vinni pestre .Beöntötték volna csöveit valami fémmel.
A csíkos igencsak fogta a fejét.Azt mondta menjek vissza ünnep után
Biztatott hogy nem egyszerű,sokat kell vele kísérleteznie,így sok anyag is lesz,és azzal is vigasztalt hogy sok lesz a hulló.
-Meg kell csinálni szépre, rendesen!
mondtam neki
Mikor meglátta az volt az első hogy úristen, menyibe kerül az ilyen festék
DE ha leveri a festéket kinyírom,erről is tájékoztattam
Azt mondta vigyázni fog rá és megbeszéltük h amennyi anyag hiányozni fog róla annyit kaparunk le a kocsijáról is
A flóbert fegyver egy ideig szabadon engedély nélkül vásárolható volt,és hordhattad rejtve is az utcán kitárazva
Csak volt egy pár barom aki azt hitte hogy leterítheti vele a szomszédot,azóta az van hogy engedély ugyan nem kell hozzá, de bejelentési kötelezettséged van a rendőrség felé hogy van egy ilyen fegyvered, és utcán nem hordhatod.
Erejét tekintve nem sok semmi,vetekszik a légpuskával,a pisztolyával 5-10 méter után lehetetlen célzott lövést leadni.
Falra jó,szép,habár egy ügyes kezű ember némi átalakítással a 6 mm esből silány minőségű 022 es kis golyóst tud csinálni.
Egyébként nagyot durran,de szinte a légpuskát sem éri utol a gyári lőszerrel annyira le van butítva.
Utalni nem jutottam el, de mindenképp küldöm az 5-öst
Én ehez nem értek De azt tudom Apum vadász volt és Neki egy olyan 16 os Sörétese volt ,hogy még Kakasos volt és minden töltés után fel kellett huzzni a 2 Kakast . A lényeg az ,hogy mikor voltam vele itt ott vadászni. Ott mindneki az ő Sörétesét akarta megvenni és nem olcson ráadásul De nem volt eladó senkinek A vas része az végig olyan volt mint egy faragott fa csak fémből. Majd utána lesek hátha találok rola képet.
Pistám Kírály vagy ! Nem titok ide is irhatom 5röl volt szó nem de ? Akkor majd neked elküldöm a számla számra jővőhéten talán kellemesebb hét lesz . Ok ugy ?
http://gyujtemeny.vatera.hu/mi...
Biztatott hogy nem egyszerű,sokat kell vele kísérleteznie,így sok anyag is lesz,és azzal is vigasztalt hogy sok lesz a hulló.
-Meg kell csinálni szépre, rendesen!
mondtam neki
Mikor meglátta az volt az első hogy úristen, menyibe kerül az ilyen festék
DE ha leveri a festéket kinyírom,erről is tájékoztattam
Azt mondta vigyázni fog rá
Csak volt egy pár barom aki
Erejét tekintve nem sok semmi,vetekszik a légpuskával,a pisztolyával 5-10 méter után lehetetlen célzott lövést leadni.
Falra jó,szép,habár egy ügyes kezű ember némi átalakítással a 6 mm esből silány minőségű 022 es kis golyóst tud csinálni.
Egyébként nagyot durran,de szinte a légpuskát sem éri utol a gyári lőszerrel annyira le van butítva.
Utalni nem jutottam el, de mindenképp küldöm az 5-öst
puska