Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy talán, papisan rájön még egy kis biztosítás/gumikopás/olajcsere/pályadíj, és neked is hipp-hopp 10 ezer egy út
Alapjáraton csak üzemórát mérünk
Nem sietek sehová!
Tutaaaaam!

Sanyi, meg lett mondva Te olyan gyorsan szoktál menni, hogy a hátad lesz bogaras.
ja, a kettőötvenesek meg 180 km-re 14 l-t
ezresek esznek 6-8 litert jó esetben, 5-600-ok meg 4-5 litert...
átlag 5 ből.
nem pont astra, de azok leharcoltak voltak nagyon, a kéket meg már elvitték előlem szerelő is jelen volt a választásnál, úgyhogy remélem nem nyúltunk mellé. Első blikkre tökéletes lesz nekem
Opel. Erről volt szó.
Szinte már az ezresek olcsóbbak mint a 4-600asok. Nevetséges
Ezért mondtam a 600-ast,az egy darabig megteszi.Én ha váltok valamikor,akkor jóval 1000-fölé teszem már a lécet.
Honnan, Mesu, Érdről? Mer onnan meg
De ha Pápáról megfordulsz 5-ből, megeszem a rohamsisakom.
tuti? féltem Tőled
Jó.
Rendben!

Köszönöm!
Hát nem tudom. A teljesítmény miatt hogy ne kelljen évente váltani motort, lehet hogy inkább 600 felé nézelődök. Inkább nézelődök egy 50essel olcsóbbért, mert így legalább lesz pénz átíratni meg a jogsit megcsinálni

Szép géped van
Én átvenném neked, de mostanában elég ritkán megyek föl, csak ha nagyon kell, inkább leküldetem a cuccot futárral (1 kanyar min. 10-12 rugó, és egy elbaxott nap, a futár meg 2ezeöccá )
Meg aztán sose tudom előre, akkor mék, ha adódik, két hete voltam, és annyira nem kívánkozok.
De ha így is jó, akkor OK, szólok, ha megyek.
nem fogsz benne csalódni szerintem.nekem a vectra ma is megállt durván 5-ből egy Pesti kanyarnál.
Gratula! Krisztinek is ilyen van csak 3 ajtós. Még a színe is hasonlít.
Na hallod! Ez egy OPEL! Nem fogod megbánni.
ahogy mondod Sanyi, 8 pénz egy ilyen színű vadijó ajtó (komplett) ezeröccából meg mindent megkapsz a kapcsolótól kezdve a kilincsen át a lámpabúráig. Van még rajta 2 év vizsga, úgyhogy azzal se lesz már gondom