nem pont astra, de azok leharcoltak voltak nagyon, a kéket meg már elvitték előlem szerelő is jelen volt a választásnál, úgyhogy remélem nem nyúltunk mellé. Első blikkre tökéletes lesz nekem
Hát nem tudom. A teljesítmény miatt hogy ne kelljen évente váltani motort, lehet hogy inkább 600 felé nézelődök. Inkább nézelődök egy 50essel olcsóbbért, mert így legalább lesz pénz átíratni meg a jogsit megcsinálni
Én átvenném neked, de mostanában elég ritkán megyek föl, csak ha nagyon kell, inkább leküldetem a cuccot futárral (1 kanyar min. 10-12 rugó, és egy elbaxott nap, a futár meg 2ezeöccá )
Meg aztán sose tudom előre, akkor mék, ha adódik, két hete voltam, és annyira nem kívánkozok.
De ha így is jó, akkor OK, szólok, ha megyek.
ahogy mondod Sanyi, 8 pénz egy ilyen színű vadijó ajtó (komplett) ezeröccából meg mindent megkapsz a kapcsolótól kezdve a kilincsen át a lámpabúráig. Van még rajta 2 év vizsga, úgyhogy azzal se lesz már gondom
Sanyi, meg lett mondva Te olyan gyorsan szoktál menni, hogy a hátad lesz bogaras.
De ha Pápáról megfordulsz 5-ből, megeszem a rohamsisakom.
Köszönöm!
Szép géped van
Meg aztán sose tudom előre, akkor mék, ha adódik, két hete voltam, és annyira nem kívánkozok.
De ha így is jó, akkor OK, szólok, ha megyek.