Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szimó is indult,3 lóerő helyett biztos volt benne vagy másfél
szevasztok.

na megvettem Kingának a vágyott telefonját. Kíváncsi leszek az arcára. xperia x10 mini pro
a hideg cuccra a beporlasztott benzin kicsapódik, így kevés , szegény lesz a keverék. ezért kell dúsítani (szivató) Egyébként szerintem egyetlen kocsidnál se volt olyan, hogy hengerenként legyen karbi...
Ma feltöltöttem a hűtőt fagyállóval,és mit látok?Az egyik csövem könnyezik
Ez nekem nagyon biztató jel ,de a hideg miatt nem indult be,az indítózásra csak a második és negyedik henger langyosodott picikét( szemből nézve)
Az méééé van hogy a benzines motor nem indul hidegben? Tavaly is így volt.
Volt több autóm aminek extra szar motorja volt,de a benzines bármilyen hidegben beindult
igen
Ok.
annyit adhatnál a nevemben is, csak már nincs annyi sem a számlán, mert nálunk csak mius kap oda lét. De nemsoká jön a kövi fizu, és akkor kapod.
na, tök szép fényképező lett, szerintem imádni fogja! Meg cisnáltattam névtáblát az ajtóra Németh - Huszár felirattal
Mennyi? Egy ötös?
forint indult,rózsaszínen tudtam küldeni pénteken lesz ott a számládon
Megjött a cucc.
Sziasztok! Mingyá meló.
Jó reggelt.
Faszom, gec árkádban 10kor nyit a mediamarkt meg a gravírosis.. állhatok a boltok előtt. évforduló van miával, kap extracuki fényképezőt, meg csináltatok közös névtáblát az ajtóra.
Jó reggelt
És hitelt ki fizeti Kinga?
Mit szól az új férje az örökölt hiteléhez?
szard már le. épp ráérek a köv. 5 évben
Köszi!
Vissza. Utána "lőfegyverrel való visszaélés" minősített esetben 3-5 év letöltendő.
kis hegesztés és gépmunka.
Nem mert oldalt kimarják az eredeti csővet,lehet látni,így az éles patronok oldalt kilőnének.
AHa ilyesmi volt Csak a vas részein több volt a faragási minta
és csőbe rakott másik cső nem kivehető? Vissza lehet alakítani?