Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen?!
Akra dobbal,meg az üléstakaróval,meg kicsit alkudsz,úgy jó,persze a műszaki állapota sokat számít,de az még próbakörrel is csak óvatos becslés.Nekem is 500-om van,ha csak egyedül jársz vele akkor elég,ha asszonypajtás meg csomag is lesz,akkor inkább 600-ra repülj rá,ebben az árban azt is találsz,és jobban jársz vele.Nekem elhiheted!
mind azt mondja.de kapd el a mogyoróját aztán neki is annyira fog fájni mint neked!
Felhívtam, eladta.
Szasztok van egy kocsiiiiiiiiiiimmmm
de amúgy hülye vagy!
Ne parázz! Nem fog fájni. Az orvosnak biztos nem!
fáradt vagyok meg nincs jó kedvem. nekem most a szex kimarad.
Mithogymiért?
Bukta.
MI a faszt lógatod az orrod?
A szexben a végsebesség 68 km/h,mert 69-nél már meg kell fordulni
nyugi a kedvesemnek mind a 4 bölcsességfogát ki műtötték és neki is volt egy ami belenőtt az állkapcsába.azt mondta az volt a legszarabb de kibírható!erős asszony! a sógornak 2-t kellett kivenni de ő is kibírta.
Mingyá felhívom én! :D (vagy bizniszeljünk valamit. beszámoltatjuk a maját 3-ba, te meg adsz 250-et ;) )
Szép estét mindenkinek
ez tényleg szép állapotban van!
Sziasztok!
Az ár/érték arányról mi a véleményed? Nem sok a 350e?
Tud valaki valamit Pupuról? Zsolti ha jól emlékszem ma ment hozzá.
Sziasztok!
Szépen néz ki!
Ez nagyon jól néz ki! Ha szép hangja van, jól indul-megy, akkor szerintem megveheted nyugodtan.
Sziasztok!
Ismét motor vásárlásra adtam a fejem és az alábbival barátkoznék:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_500_
robogo_beszatassal-5156843
Mi a véleményetek róla?
Köszöntem!
Nyugi, nagyon állat fájdalomcsillapítójuk van
Nekem már feszegettek ki fogat a szájsebészeten, csak utána lesz kicsit szar, ha elmúlik a hatása.
Reggel szájsebészet azt mondta a fogorvos hogy csak nekik van ilyen emelőjük,támasztójuk , és terpesztőjük a bölcsességfogam kirángatásához ami bele nőtt az állkapcsomba
Legyek nyugodt ők csak 10 percig húzzák míg a fogorvos fél óráig rángatná
fosok
nem izgalmasabb itt álmodozni, mintha olyanokat írnék, hogy jaj, elvittem szerelőhöz, ki akarja cserélni a levegőt a gumiban 20ezerér, micsináljak.