Na jó estét! Voltam PUPU-nál. Nagyon köszön mindenkinek mindent, meglepődött nagyon és nagyon jólesett neki és hát szüksége is van rá...Eléggé kihalt a terület tök egyedül van ott. Mint ahogy a mellékelt kép is mutatja, ilyen szarokat görget a szél...
Éppen pakolgatott cuccokat ami még megmaradt. Amúgy a szomszédos épületből hoz áramot, összedugott néhány hosszabbítót, hogy meglegyen a 110 méter. Ez éppen arra elég, hogy egy kis melegítő meg a TV számítógép megy, de meleg víz nincs csak hideg. Combos... Mondtam neki vegyen egy mobilinternet usb-t akkor tudunk dumizni, lehet holnap vesz egyet. Elég bizonytalan még mindig mi lesz vele, de én úgy látom ott az épületben kármentés folyik, visznek mindent amit pénzé lehet tenni. Pedig nagyon jó kis hely, kár érte....
nyelvvizsga? Az sirály. Nekem is kéne angolozni. Multkor volt egy bejövő hívás. A csóka lusta volt végigvárni, hogy a vaslédi elmondja neki, hogy az inglis szpíking operátorhoz feküdj fel a franctudja mék gombra, oszt az egyik kiscsaj nagy ilyed arcal jött, hogy jaaajjjj. kűfődi. Átvettem. Még a kenájhelpjú-ig eljutottunk, de mikor az invoice, meg a hasonlók szóbakerült, ígértem neki egy visszahívást. Majd az idegennyelvüsök visszahívják. Ez Kingának úgy írtam le mailben, hogy : Woooordds.... don't come easy to mee
nekem is kéne az angol. most pályázok egy értékesítési menedzser pozíciót. jönne hozzá céges kocsi és céges mobil. terepre járás, kiemelt ügyfelekkel kapcsolattartás. márcsak megkék nyerni a pályázatot.
Goldwing: Ha kész kipróbálhatom majd egyszer? Hajót még nem vezettem.
Na mentem melózni, a héten utoljára. Szasztook
Már azt is mondta h ha gondolom elvihetem máshová, de szerinte ezt sehol sem tudják extrafaszányosan megcsinálni
Kérdezgettem,kérdéseimmel pedig jól összezavartalak,hogy szabad kezet kaphassak valamelyest
Qrva jó
link
Éppen pakolgatott cuccokat ami még megmaradt. Amúgy a szomszédos épületből hoz áramot, összedugott néhány hosszabbítót, hogy meglegyen a 110 méter.
nekem is kéne az angol. most pályázok egy értékesítési menedzser pozíciót. jönne hozzá céges kocsi és céges mobil. terepre járás, kiemelt ügyfelekkel kapcsolattartás. márcsak megkék nyerni a pályázatot.
Goldwing: Ha kész kipróbálhatom majd egyszer?