Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy eddig: sehogy.
Gida szekírozott mindenféle kérdéssel hogy mit keverjen a festékbe a mindenféle effektekért, de a végeredménye az lett hogy csináljon amit akar csak szép legyen. (mert furmányosan elérte a kérdezgetéssel hogy már a leghalványabb elképzelésem sincs hogy milyen lehet, csak az rémlik még, hogy talán valaha mintha metálbordót szerettem volna, bár már ebben sem vagyok biztos)
Talán novembertől ráérek foglalkozni vele és elkezdem szétszedni, bár közben tanulnom kell, mert december első vagy második hetében angol szóbeli és írásbeli vizsga lesz.

Hogy áll a goldwing nagypapi?
Mlasnak:
(Kingának )
fujj, ne káromkodj !

Szasztok
Csövi elküldtem a pénzt, gondolom ezért kerestél
Bár ha mégis lenne valami akkor pillanatragasztóval be tudsz tenni egy kis darabot. (csináltam már ilyet is)
Nem lesz gond, én is így szoktam.
Méééér, nekem jóleső érzés járja át szívem, ily gyermeki naivitást látva ebben a kemény világban
istenem
Márkatársak!
Cseréltem a karbi benzintálca gumiszigetelését. Gumigyűrűt használtam de a képen látható módon tudtam megoldani. (gyárihoz képest nincs az a kihallványított rész) A karbiból jön egy furat, de a tálcából már nem megy tovább. Lehet -e ebből gond? Pl. visszafolyik a benzin vagy levegő és galibát okoz. Most jelenleg nem szivárog és szépen megy a motor, bár menet közben nem próbáltam.
ismerős valahonnan

(kb 700 ba van a Golfom )
Semmi-semmi remélem betartja a szavát az oktató, azt mondta 14.-ére kezemben a jogsi. Imádkozzunk, hogy így legyen, nem szeretem a bkv-t
eonos!
Jajj ábrus, olyan jókat tudok nevetni rajtad/veled
skizofrén !
Mentem éjszakára. Csá mindenki.
Nem én voltam!
Előzmény Ábrusnak