10.500-nál adja le a legnagyobb teljesítményét, de nem ott szabályoz le, hanem feljebb.
Az ezres 10.000-nél adja le a 136 Le-t de 11.300-nál (az exup 12.000-nél) szabályoz le. (azaz veszi vissza az előgyújtást)
A 11.500 nálad teljesen normális lehet.
Nem azért hogy piszkáljalak, de:
"egyébként engem riasztana, hogy többféle motorból van customosítva. Ismerlek, biztos nagyon jó a motor, de idegenként. hát..."
Vedd meg hozzá a faridomot lámpával. Ülést meg csinálj rá, mert egyik se fog passzolni a fzrhez . Alakítható szivacs kb 1500 ft, ülésbőrözés meg kb 3000/db, vaslemez az ülés aljához, felbecsülhetetlen. Egyszerűbb mint faragni mindent. Gyári segédvázat szedd le, és csináljatok teljesen újat. Ahogy Pestám mondta, azzal is van szopás de nem annyi..... Kb 3 nap és kész
nem mintha Csövi mást mondott volna, de hát mittudomén
Az ezres 10.000-nél adja le a 136 Le-t de 11.300-nál (az exup 12.000-nél) szabályoz le. (azaz veszi vissza az előgyújtást)
A 11.500 nálad teljesen normális lehet.
A napokban megzavartam kicsit és 11500-ig pörgött (óra szerint)
Az én emlékeim szerint 10500 a max.
http://www.advrider.com/forums...
Bár én hagynám a motort úgy ahogy van. Azzal kevesebb a meló és pénzbe sem kerül.
"egyébként engem riasztana, hogy többféle motorból van customosítva. Ismerlek, biztos nagyon jó a motor, de idegenként. hát..."
link
ezt ne felejtsük el,
de közel áll hozzá
Egyszer csak elmegy mellettük egy sündisznó mire az egyik megszólal:
-Basszus ide busszal is fel lehet jönni?
szerinted magam csinálnám? Van rá ember falun. ócsón és jól dógozik.