Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!

nem mintha Csövi mást mondott volna, de hát mittudomén
10.500-nál adja le a legnagyobb teljesítményét, de nem ott szabályoz le, hanem feljebb.
Az ezres 10.000-nél adja le a 136 Le-t de 11.300-nál (az exup 12.000-nél) szabályoz le. (azaz veszi vissza az előgyújtást)
A 11.500 nálad teljesen normális lehet.
Tudsz valami konkrét infót hogy az FZ-nek milyen fordulatszámon kellene leszabályoznia?

A napokban megzavartam kicsit és 11500-ig pörgött (óra szerint)
Az én emlékeim szerint 10500 a max.
Wow, 100k mérföld a pufival! feljebb pont énztem mit művel azzal a szegény motorral, és mégis hoyg bírja. Komoly!
http://www.advrider.com/forums...
Pontosan.
Bár én hagynám a motort úgy ahogy van. Azzal kevesebb a meló és pénzbe sem kerül.
Nem azért hogy piszkáljalak, de:
"egyébként engem riasztana, hogy többféle motorból van customosítva. Ismerlek, biztos nagyon jó a motor, de idegenként. hát..."

link
Jó reggelt!
Amúgy mindenkinek
Vedd meg hozzá a faridomot lámpával. Ülést meg csinálj rá, mert egyik se fog passzolni a fzrhez . Alakítható szivacs kb 1500 ft, ülésbőrözés meg kb 3000/db, vaslemez az ülés aljához, felbecsülhetetlen. Egyszerűbb mint faragni mindent. Gyári segédvázat szedd le, és csináljatok teljesen újat. Ahogy Pestám mondta, azzal is van szopás de nem annyi..... Kb 3 nap és kész
Mennyi lé lehet barátilag, adni egy kis színt a brava-mnak? elég retek a fény már. :(
Nem a bugyi a legjobb dolog a világon!
ezt ne felejtsük el,
de közel áll hozzá
Két fogpiszkáló sétál fel a hegyre.

Egyszer csak elmegy mellettük egy sündisznó mire az egyik megszólal:

-Basszus ide busszal is fel lehet jönni?

vagy, mint az A4-es félfamentes rajlapom ugyanilyen Audira cserélem.
nálunk van egy nőstény katica nevű bogár érdekel.a csokidér odaadom.papírjai nincsenek!
Ez épp olyan mint 40 éves élettrásam kétt 20 évesre cserélem
Katica nevű csokimat ugyanilyen nevű nőre cserélném
szasz
Sanyí elvermelte magát A tegnapi ut után nem is csodálom
Sanyi hol vagyol? lenne egy szakmai kérdésem biriglis cuccal kapcsolatban de lehet hogy már csak holnap.
szevasztok gengszeterek! mi a pálya?megint teledumáltátok ma fórumot!
eriggymááá
szerinted magam csinálnám? Van rá ember falun. ócsón és jól dógozik.
ott a fejszéd alatt