Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom.És igen ,érdekes is .
Én is rendszeresen megfordulok rock bulikon,habár soha nem tartozott a kedvenceim közzé
Nem tudom miért, de szerintem mostanában azok a fiatalok fordulnak a rock felé akiknek úgymond valami kissebségi érzésük van,talán valahol egy kicsit el is vannak nyomva.Ebből aztán jön az emós korszak,és mindenfelé pirszingek a fejben míg meg nem jön az eszük.
Talán ezért is könnyebb cicázni ha az ember kicsit nagyobb érdeklődést ,és együttérzést mutat.
Azt a tényt viszont már nem egyszer megállapítottam hogy a rockerek társasága sokkal kötöttebb ,összetartóbbak
És meglepő,de míg a vad rockerek társaságában nagyon ritka a balhé,a hétvégi dizsikben esténként ez rendszeres program.
Legalábbis én errefelé ezt figyeltem meg
3.-on lakunk,és közel egy nagyobb zöldövezethez. Elég baj ez!
na leptem a holnapi viszont olvasasra. Tovabbi jo estet kivanok.
lehet a rossz gyujtas miatt durrogott a csove a rendorok meg bepanikoltak.
ülj le fiam 1-s! poti ilyent nem tenne. bár a corsa lehet h nem indul.
Művelőggyé, vazzeg

Ui: a statisztika szerint a rock koncerteken lehet legkönnyebben cicát fogni, hamarabb, mint a dizsiben, érdekes, mi?
Sanya hol vagy ? Költözetek fel a hegyre mert sok a por a levegőben .Most mondták a hiradóban
mondjuk nincs is itt.
lehet beállt a kútra a korzával, de voltak előtte. leállította a motor, de utána meg nem indult. kikapta az AK-t, oszt levezette a feszültséget.
Jóvan tudom . De ha már befektettem egy épületbe akkor most mit tegyek
az kemény.
ahol poti dolgozik m5mellett
Becsaptál.
Azt hittem h megint csajokat kell nézegetni
basszus elvitték az 5-s lottót.
na hol?
potikam nalatok tiszta vadnyugat van lovoldoznek a benzinkuton nalatok.
koszonom
a vazon keresztul megy egy tengely az kiszedni lengokarba a 2tugorgo a teleszkopot alul lecsatolni es a himbaval eggyutt kijon a lengokar. Kereket is kiszedni ugy konnyen hozzafersz.
Szasztok itt vok én is.
Épp Bikinit hallgatok, és megittunk egy üveg vörösbort, a jobbak közül.

Pupu, láttam, mit keresel, de nincs, kidobtam minden ilyen régi szutykot már, mióta nincs meg a bolt.
hát igen.mit meg nem teszünk egy lyukért!
és ahhoz szét kell szedni az egész hátulját vagy van valahol zsírzó?
van aki ennyiben éli le az életét
tetszik mi?