Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Diletáció függ a beton méreteitől hossz szélleség
Nem kell ! de kint nem önthetsz 6cm nél kevesebbet mert baj lesz vele .
1 m3 = 1mx1mx1m tehát ha ezt a tömböt 10 felé szeleteled pont 10 cm jön ki szeletenként
sztem kültérre ennél vékonyabbat nem nagyon érdemes a fagy miatt,meg a talaj sülyedése miatt tenni , ráadásul én olyan 4 nm-erenként bedilettálnám alá kicsi sóderágy a vízelvezetésnek,hogy télen ne fagyjon fel (habár a 10-es nem nagyon szokott) beléje pedig mindenféle ócskavas ami otthon van
ennél vékonyabbat nem is nagyon szeretnek elvállalni ekkora területen
Ha ugyan ezt aminőséget akarod elölállitani akkor /Nálunk / 5000 1m3 0-12-es soder és hozzá 3 g cement ami 8000 ft tehát ugyan ott vagy és még továb tarta akevergetése. Meg legalább egy 15*15 ös és 4-es síkháló . És persze ne feledkez meg a kavicságyrol az még plusz 0-22-es 5500 /m3ft
oszt a kis labda pattogtatásak kell 10 cm vastagság? ? ? ?
1m3 beton 10 m2 10 cm ben . De elárulom ha betartod a normális cement hozzáadást jobban jársz a C12 es földszáraz betonnal és kicsit átperdititek a gépben egy kis víz hozzáadásával oszt jóvan .Nálunk 13000 Ft egy m3 C12 -es beton . Gyengébbet ne tegyél kintre mert felfagy
szerintem egy 15-20 cm elég behálózva
aha. akkor az milyen vastag? (merthogy ezt kérdeztem )
kösz a segítséget.
a száraz betont heroin árba mérik ám.
aha.
sajátot.
palánk, gyűrű, háló, oszlop már van.
hely is van
kedv is van kosarazni
Sziasztok!
Melyik 6-os váltó jó az FZR 1000-be,valaki épített már be?
1m3 kb 10 nm
megnézed mennyi egy km3 szárazbeton és hozzá adsz egy kis vízdíjat.mert saját pályát szeretnél?
szia Sanyi!
én elbizniszelném vele az enyimet. nekem a Banditok tetszenek.
mennyibe kerül (Ft) kb. 1 m3 beton bekutyulása
egy 14X15 m-es streetball pályának milyen vastag beton kell?
Ha meg véletlen eljut egy talira kiszeret belőle és elcseréli egy sportra
Ádám!Sok sikert hozzá,csak jót vegyél!
Jó éjt! Reggel munka.
Há mán jó lesz Mert a végén nyugdíjas korodra sikerül megvenni mire már nem is ilyen kell
királyság!
Remélem összejön!
Na, 99.9%, hogy csütörtökön megyünk a banditért.
ezt jól látod!
Ja! A harmadikon!
akkor ti elit helyen laktok!