1 m3 = 1mx1mx1m tehát ha ezt a tömböt 10 felé szeleteled pont 10 cm jön ki szeletenként
sztem kültérre ennél vékonyabbat nem nagyon érdemes a fagy miatt,meg a talaj sülyedése miatt tenni , ráadásul én olyan 4 nm-erenként bedilettálnám alá kicsi sóderágy a vízelvezetésnek,hogy télen ne fagyjon fel (habár a 10-es nem nagyon szokott) beléje pedig mindenféle ócskavas ami otthon van
ennél vékonyabbat nem is nagyon szeretnek elvállalni ekkora területen
Ha ugyan ezt aminőséget akarod elölállitani akkor /Nálunk / 5000 1m3 0-12-es soder és hozzá 3 g cement ami 8000 ft tehát ugyan ott vagy és még továb tarta akevergetése. Meg legalább egy 15*15 ös és 4-es síkháló . És persze ne feledkez meg a kavicságyrol az még plusz 0-22-es 5500 /m3ft
1m3 beton 10 m2 10 cm ben . De elárulom ha betartod a normális cement hozzáadást jobban jársz a C12 es földszáraz betonnal és kicsit átperdititek a gépben egy kis víz hozzáadásával oszt jóvan .Nálunk 13000 Ft egy m3 C12 -es beton . Gyengébbet ne tegyél kintre mert felfagy
sztem kültérre ennél vékonyabbat nem nagyon érdemes a fagy miatt,meg a talaj sülyedése miatt tenni , ráadásul én olyan 4 nm-erenként bedilettálnám alá kicsi sóderágy a vízelvezetésnek,hogy télen ne fagyjon fel (habár a 10-es nem nagyon szokott) beléje pedig mindenféle ócskavas ami otthon van
ennél vékonyabbat nem is nagyon szeretnek elvállalni ekkora területen
a száraz betont heroin árba mérik ám.
aha.
sajátot.
palánk, gyűrű, háló, oszlop már van.
hely is van
kedv is van kosarazni
Melyik 6-os váltó jó az FZR 1000-be,valaki épített már be?
egy 14X15 m-es streetball pályának milyen vastag beton kell?
Ádám!Sok sikert hozzá,csak jót vegyél!