Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesu tegyél tönkre egy két traktort a környéken mert nincs igény a indítókra ! ( lisztelünk a nyereségen )
Meleg mi ? Én nem szeretem a buzikat !
Most aztán tényleg nincs meleg...
Kell a telo szamuk?
Gondolkoztam én is egy ilyen piackutatáson
Szasztok pupákok
jobb ha vele alszol mikozbe hozzalancolod magad es 8 vérebet is beraksz magadhoz.
Sziasztok ! Felraktam a motoromat , hogy felmérjem a piaci érdeklődést , vazze olyan Ukrán bűnöző formák jöttek motort nézni , hogy még a víz is kivert . Vitték volna haza de nem tudtunk megegyezni. (nem is akartam ) Most lehet lefúrni a motort a garázs padlójára !
valami megmozdult erre felenk, az mtv bekerte az arajanlatot mennyiert edjuk ki a studiot nekik. Unnaattkkoozzookk.
mentem dógozóba
erre az autóra csak azt költöm ami muszáj.
van egy elado macaudio 600w 30cm melyladam nagyot szolt a hazimozirol is meghajtva. Zsoti latta jo cuccos.
Hát ami benne van az is elég jól szól, mert valami mókolt Sony csoda. neked mid van?
Lesz komoly hifi vagy csak a gyári romlott el?Rendezhetünk hangnyomás versenyt!
TID-re gondolsz. nincsen, 2000 pénzért lehetne bele kreálni, de egyenlőre most a hangcuccost akarom megcsinálni. egyszercsak elbaszódott és nemtom mi van vele.

Jelentem kocsi jó, ékszíj volt laza...
ilyen kis lcd kijelző
szassz az fz750 valtoja jo elvileg mindenestol be kell rakni. Azt tudom az enyembe egy az egybe belemegy, a91be nemtudom kell e valamit alakitani.
jo reggelt. Most keltem fel kicsit szetlustalkodom magam mostanaban.
Vagy megxorult, vagy zárlatos
Akkor könnyen lehet hogy a generátorod is csúszik,azért nem termel elég villanyt!