Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rámegyünk a minőségre! Forraltbornak viszont remek!

Luca kutyánk szemezik az áfonyás kuglóffal. Na azért kapott egy szeletet.

És itt a végredmény. Finom forralt vörösbor!
Jó estét pajtikáim!

Mi helyzet?túl sokat írtatok úgy h nem olvasok vissza!

Ma iszom mindenki egészségére!
Ht igen. Akkor viszont nem is a megvétel drága ez esetben.
A meghozással sosincs gond, van gyáriban minden. Csak pénz legyen rá.
~120e egy FZR első felni.
Kíváncsiságból megkérdezhetnéd...Nem biztos, hogy akkora horror lenne...
A Szilveszteréknél pont első felnire várt a gép perec miatt,de simán meghozták neki. Mondjuk az árát nem is kérdeztem,de akkor jobb is.
ahaa
Az első kerék-rugóstag-lengőkar a függőcsapszeggel és az a b.szottnagy féktárcsa. Ilyet nem találni a bontóban sem, gyáriban meg kb. Magyar államadósságnyi pénz.
És az omega vázba nem lehet belerakni egy hagyományos teleszkópvillás megoldást sem. Szóval ha ezzel perec van akkor az nagyon tud fájni.
Én is így voltam vele a kiállításon , hogy sose lesz ! Tessék a végén össze jött ..............igaz tíz év , viszont a mostani motorokból már nem biztos , hogy később vennék tizenéves sport motort .
ilyen félelmetes lenne a fejidom? Vagy az első kerék?
Nekem is megvan.
Annak idején amikor megjelent, Pesten volt kiállítva valami műszaki rendezvényen és én (17-18 évesen) megdöbbenve álltam mellette.(körbe volt kerítve, csak nézegetni lehetett)
Komolyan fájt látni és tudni hogy nekem az életben nem lesz ilyenem. (nem emlékszem az akkori árára de brutál drága volt bármihez képest)
Aztán tessék: mielőtt a GW-t megvettem, ott álltam egy (17-18 éves) mellett és azon gondolkoztam hogy tessék itt van és meg is vehetném (a GW költségvetéséből kijött volna úgy hogy szerelnem sem kéne csak használni) de nem teszem mert félek az elejétől hogy ha kell hozzá valami akkor az atomkemény lesz.
Pedig még mindig tetszik, kevés is van belőle (kielégítené a különcködő természetemet is hogy nekem ilyen van ) és azóta is sokszor eszembe jut.
Majd később leszek,most muszáj menni kutyázni.
Ezek a szemetek elfogadták a baleseti adót vagy nem?
Az enyém is hátsókerekes! Assze tudom melyik az a moci Gyakorlatilag az egy teherautó motor.
Megyek kutyázni,utána forraltbort csinyálok. Estére iszogatunk a Vicusommal.

Vettünk 2 literes Koccintósat a vörösből,ma abból lesz forraltbor.

Rámentünk a mennyiségre mostanság.
jaja ugyanaz a blokk, ami a VW teherautóban, az LT-ben, 6 hengeres 2.4-es, pont akkora dugómérettel, mint a sor4 1.6D golf., és turbóval.
Hosszú volt, mint 1 hajómotor, qrvára teccett, és még háccsókerekes volt, nem mint a mai fosok.
A Volvo dizel volt?
Nekem a nagybömös királykék volt,ht az is szopás. De ez a mélymetálződ is az.
Nyáron minden nap sima vízzel a mosóban egy százasért le kell veretni mert ha nem akkor nagy meló lepucolni !
Nekem volt. Szép, de nagy xopás. Volvo 740 GLS
Kosz szempontjából a szürke a legjobb, majd a fehér.
A mi cégünk (ill. a főnök-tulaj) 91-ben vett 2 újat, akkor még "A" Omega, 2000 benzin. Kijártunk vele Bécsbe (pestrű, akkor még ott laktam) 2hetente, pályán kéccáz stabilan végig, akkor még csak skodák-dáciák-zsigák voltak többségben. Sokat mentem vele, szerettem, nagy király voltam benne már akkor leelőztem mindenkit.
Volt már fekete autód ?