Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajat nem utántölteni kell hanem cserélni,az meg egy alkalom évente. (legalábbis én így szoktam)
Erigymáá Potikám. Eszköz. Amit meg kell kapjon, megkapja. Ha épp nincs rajta a burkolat, letörlöm, megtakarítom, de nem fogom vixolgatni a motorteret álladóan.
(megjegyzem az első kocsimat én is állandóan vixoltam, pucoltam.)
Minden olaj utántöltésnél nem veszem le a motortakarót. A szerelésnél pedig utána szoktam törölgetni. mint látod a termosztát nincs becsavarozva, és a csövek sincsenek a helyén. köhmm.
6 óra múlva benn kell lennem a melóba, ez cink
Akkor le kell törölni.
ha rajta a motortaaró burkolat és nem sikerül tökéletesen a likba önteni a szmotyit tökéletesen, az széépen végigfolyik a szelepfedélen.
Mondjuk abban én is reménykedem hogy a blokkban nem futok össze CSIV 5.6 feliratú csavarokkal,csak fekete 6 illetve 8-as jelűekkel.
akartam mondani én is, hogy még a corsika is szebben van tartva, pedig még csak az 1%-ával vagyok meg!
Mi az a z olajsár a szelepfedélen?
Restaurálni én sem akarom de jól megcsinálni igen. Új dolgokat szerelni nem szeretek mert
1: azt bárki meg tudja csinálni, nincs benne kihívás.
2: ez ettől különleges hogy kevés van belőle,az újabbakból meg ott egy kazal az utcán.
3:esik ez a qrva hó!
a szépet újat tisztát nem szereljük
na, hamár fotóknál tartunk...
na ez igaz!
Mazochista. Én jobban szeretek szép újat, tisztát szerelni
Nem pedig öreg, rozsdás, beszorult, műanyag elporladva, festék mállik, csavarfej ledarálva
Nem lennék jó restaurátor.
Ez lemaradt: a megfelelő hosszúságú 6-os csavar......
a 6-os csavar 20 Amperesnek felel meg. (a 12-es a 300A-es)
Egyébként van valami (mindig is volt) perverzül jó érzés abban hogy szétszedek egy ilyen szakadt állapotban levő öreg vasat és megcsinálom rendesen. Amikor kész és összeáll az nagyon jó tud lenni. (fiatalt utálok szerelni)
5A, 10A, 300A
mintha a corsámat látnám
Nem vagyok. Ő csak pofázik a motorokról de nem venne egyet az Istenért sem.
Nem érünk fel a művészetedhez Vagy csak felkapcsoltad a villanyt?
nelegyéládám
Na, ezek má jobb képek. Hát elég pusztulat a verda lesz rajta meló.