Erigymáá Potikám. Eszköz. Amit meg kell kapjon, megkapja. Ha épp nincs rajta a burkolat, letörlöm, megtakarítom, de nem fogom vixolgatni a motorteret álladóan.
(megjegyzem az első kocsimat én is állandóan vixoltam, pucoltam.)
Minden olaj utántöltésnél nem veszem le a motortakarót. A szerelésnél pedig utána szoktam törölgetni. mint látod a termosztát nincs becsavarozva, és a csövek sincsenek a helyén. köhmm.
Restaurálni én sem akarom de jól megcsinálni igen. Új dolgokat szerelni nem szeretek mert
1: azt bárki meg tudja csinálni, nincs benne kihívás.
2: ez ettől különleges hogy kevés van belőle,az újabbakból meg ott egy kazal az utcán.
3:esik ez a qrva hó!
Mazochista. Én jobban szeretek szép újat, tisztát szerelni
Nem pedig öreg, rozsdás, beszorult, műanyag elporladva, festék mállik, csavarfej ledarálva
Nem lennék jó restaurátor.
Egyébként van valami (mindig is volt) perverzül jó érzés abban hogy szétszedek egy ilyen szakadt állapotban levő öreg vasat és megcsinálom rendesen. Amikor kész és összeáll az nagyon jó tud lenni. (fiatalt utálok szerelni)
(megjegyzem az első kocsimat én is állandóan vixoltam, pucoltam.)
1: azt bárki meg tudja csinálni, nincs benne kihívás.
2: ez ettől különleges hogy kevés van belőle,az újabbakból meg ott egy kazal az utcán.
3:esik ez a qrva hó!
na, hamár fotóknál tartunk...
Nem pedig öreg, rozsdás, beszorult, műanyag elporladva, festék mállik, csavarfej ledarálva
Nem lennék jó restaurátor.