Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Letöltöttem a telefonra egy nagyon jó kis office fájl kezelő progit. Excell, word, PPS, PDF, JPEG. A képet át tudja tenni 3D-be.
Akkor téged is rendszeresen átqrtak. (engem is mert sosem tudhattam hogy hány km lehet abban amit épp megvettem )
Itt van pl a GW 5e valamennyit mutat a számlálója.
Ez lehet 105e, 205e vagy akármennyi, mert lehet hogy az első tulaja már az Androméda ködnél is járt, a második meg megvette 23e km-rel nemdohányzó bevásárlómotorként,így nem hiszek már senkinek.
A rönót úgy vettem (frissen behozottan Németországból) hogy 147e-nél mindig visszafordult a számlálója 140e-re (nekem kellett összerakni rendesen a számlálóját amit le is nulláztam és innentől korrekt minden )
Ez szép. Olyan mintha új lenne. Látom volt benne komoly HiFi is.
90-ről 40-re - mielőtt vettem persze, ez utólag derült ki, egy év múlva, de az autón nem látszott a 90... igaz, a 190 se, én pont 100-at mentem el vele. Ez idő alatt nem volt hibája.
Ok
helo!
egy kerdesem lenne..
a yamaha yzf 750 (94-95) es a yamaha fzr 1000 (93) ugyan olyan plexije van?
És mennyiről lett visszatekerve 190e-re?
Jöhecc.
Ha má fotó Ilyen volt a Vectrám, 4 évesen és 190 ekm-el, eladás előtt lepucolva.
Vagy tudam tudtam, csak nem sejttedtem
Sejtettem, de azért erre nem számítottam. Updatézve lett.
jameg felfúrták 1,4-re 1,3-ról.
asszem a favorit 1.3-as vót
Ezér van az ,hogy ez a kocsi gyárilag mocskos sokat fogyaszt.
Ne hívjatok főnöknek!
Igen főnök!
Egyébként igen. Kapott injektort, meg kipu gáz visszavezetést az emissziós értékek miatt, basztak hozzá egy vw komputert oszt helókittiiii. kész a Csoda Fóbia
Az. Nem tudtad, vagy tudtad, de nem sejtetted
Ebben a Skodában Favorit motor van?
Minden skoda három napig tart.
Vóóóót szemétkedni? Vót de mán visszajött mi?
Csak ne kéne ennyit dolgozni....
az állatba biztos voltam.
Szabadnap. Megyek is .