Milyen jogsid van, és milyen a testalkatod? (nem r.andi-zni akarok, csakhát pl. ha erősebb vagy, komoly jogsival, akkor a 600 éri meg, ha nem, akkor 250, de az nyűgösebb, nehéz jót találni)
Mikor vettem, bő 1 éves volt, akkor hozták be, még újautó szaga is volt, makulátlan, teljesen hihető volt a 37 ekm.
Később, mikor kiokosodtam a típusból, tudtam meg, hogy szervíz computerrel ki lehet olvasni a motorvezérlőből is a km-t, mert ott is gyűjti, nem csak a központi számítógépében. Kiolvastuk, 87, egy 50-est visszadaráltak, sztem még kint (ott volt rá technika)
Egyedül az lehetett volna gyanús, hogy 4 új gumma volt rajta, vasfelnin, mert állítólag nagy kerekek voltak rajta, és a tulaj azt külön eladta (ez volt a rizsa )
Szerettem az autót, nagyon bevált, szép is volt, és egyszer mértem vele 4l alatti fogyit, jellemző 5.5 volt (2000TD motor)
Volt én raktam bele. Focal-Soundstream-RockfortFosgate, ha ez mond valamit... a 2 erősítő max áramfelvétele 80A
A hangszórók itt állnak a polcon, nem fér bele a bömbi ajtajába , ami benne van, az meg egy fos (a Focalhoz képest)
Az októberi citadellán ott voltál, ugye?
Nem ér, hogy a nőket mindig hátra ültetik...
Méghogy én szerezzelek meg...
Egyébként a 400as vagy a 600as között vacilálok...
Csak gondoltam hátha ti tudtok olyat ami megbízható...
Később, mikor kiokosodtam a típusból, tudtam meg, hogy szervíz computerrel ki lehet olvasni a motorvezérlőből is a km-t, mert ott is gyűjti, nem csak a központi számítógépében. Kiolvastuk, 87, egy 50-est visszadaráltak, sztem még kint (ott volt rá technika)
Egyedül az lehetett volna gyanús, hogy 4 új gumma volt rajta, vasfelnin, mert állítólag nagy kerekek voltak rajta, és a tulaj azt külön eladta (ez volt a rizsa
Szerettem az autót, nagyon bevált, szép is volt, és egyszer mértem vele 4l alatti fogyit, jellemző 5.5 volt
- Szia! Otthon vagy?
- Nem bazdmeg, húztam a boltig a telefonvezetékét...
A hangszórók itt állnak a polcon, nem fér bele a bömbi ajtajába
Március környékén tervezem, hogy belevágok egy fzr-be, tudtok nekem segíteni? Mármint tapasztalatok, meg ha esetleg valaki tud eladót azt megköszönném
Előre is köszi mindenkinek!
Andi