Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fo a fokozatossag most egy 135le 1000res megszokod es johet az r1 ns na na
hát egy r1-re én is lecserélném de csak a 2003-s évjáratra. az a formás faridom.
De milyen jó vot a minden esti futam Komolyan híányzik
Okéoké, jólvan gyerekek felfogtam ám...
Az nékem is tetszik Mán komolyan gondolkoztam azon hogy amásik paripát olyanra csinyálom meg De akkor kell egy harmadik is mert versenyre is kéne egy
Nem kell a hátsó ülésed...
...vagy nem a hátsó ülésed kell...
Hát nekem az elmúlt 2 évben sikerült már párszor. Pl: idén Szegeden....(kapjátok be Pesta). Ha R1 lenne nem is agyalnék a cseréjén....
tobbet eszik? 5,5l fogyasztott tura alatt.
nekem már 3 éve van meg de sosem tudtam kimotorozni.bár ez az én bajom. na de Sanyi sem panaszkodhat!
ajj abba nagyon szerelmes vagyok nagyon elveznem tisztara raontottek volna annyira osszpasszolunk
Mit akarsz már ennél 1öntetűbbet? Mindenki azt írta, hogy öccázast ne inkább, me ritka.
Ja, sztem se, inkább 600, mert az 500 gyenge fing
Tényleg legjobb az 1000 lenne, relatíve olcsóbb, sok is van belőle, meg többet is kajál, de menni vele jobb, mert nem kell annyira forgatni.
És nem növöd ki egy év után
Viszont kicsit nehezebb, és több felelősséget kér, és nem bocsájt meg.
hol hol? Jelenleg budapestol 30km-re hungaroring mellett.
a motorommal jol jarnal le se akarnal szallni. Mint a lany akit vittem. Van egy kis blokk rezonancia ami kihat az ulesre is, olyan jol erezte magat a jany mikor cirogatta a cicuskat hogy nem is akart leszallni elvezte a motorozast szo szerint.
Épp gondolkoztam rajta hogy eladom....
na vok.
HOL?
lehet mar meg is van :)
Má' megin...
Pedig direkt nem mondtam semmit...
Snoopy jővőre megyünk pályanapozni
na most egy kicsit zavarba jottem
Elhiszem és megértem...

Majdcsak megtalálom én is a magam alá valót...
Na mesélj...

Én inkább semmit sem mondok...

...
mindenki a sajatja fele huz, az 1000nem adnam 600ert hacsak a jaszi atepitett streetfightere johetne szoba.
azt nem veheti el toled senki, en is sokat almodozom foleg az elmult 2napba. csak furcsa egy bukosisakot latni almomba amibe 2szemet latni csak. De ez igy lesz erdekes.
Mi lenne velem nélkületek... Azt hittem hogy itt mindenki valamiféle egyöntetű választ ad majd...

De azért köszönöm