Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekelhetné robogó csere, beszámítás
Ábrus lesz a megoldás. Gázosak ezek a szerelők. Szétszedetik a gépet,és majd akkor nondják hogy egy milla a javítás.
pontosan
30 kg a max,ezt meg nem szedhetem ketté
A felett meg más kategóriás díjazás van
Nemrég hívtam az itteni szerelőmestert,de nem sokkal jutottam előrébb,felsorolta h miket kellene cserélni ha már szét van szedve.De én kitartóan tiltakztam hogy csak tömicsere.Mindenféle síkolással,köszörülgetéssel nyomáspróbázással ,gátrepedéssel fenyegetőzött
De nem tudta megmondani még azt sem h kb mennyi a munkadíj
majd ha kell!
Ha GW-t látsz bontva akkor szóljál jó?
ez nekem már giccses burzsuj.
aha rendben van ok. Tudod mikor javittatom veled a blokkomat....
A használtautón is fent van csak bénán tették fel a hirdetést és sokan nem látják.
Tavasz óta nyomják de nem viszi senki.
http://paks.olx.hu/honda-goldw...
Mintha már lett volna dolgom ilyesmivel
Ez lemaradt:
ott van hogy majd es nem azt mondtam hogy guberalljatok.
Meg mér ott a gányba laksz?
Mennyiért is jött a két nagy doboz a postán? (és már nem 20kg a súlyhatár sem, meg hát nem postás vagy?)
Egyébként akkor meg az elejét kell kivenned ha el akarsz férni rendesen.
És nekem is megérné.(ingyen én sem dolgozom )
Családi belügyekbe nem szeretnék beleszólni de szerintem majd akkor kéne keresgélni ha lesz rá lé. Addig felesleges. (meg tavaszig még akár a típus is változhatna)
andinak kene egyet majd tavaszra guberallni ez nekem is kene.
Ádám! Occsó motor

fzr
köszönöm,de
1 akkor ugye ki kellene vennem a blokkot
2 nincs az a doboz ami azt kibírná
3 ha mindez mégis megvalósulna valószinű a futár olyan FT-ot mondana hogy dupla hátraszalltót nyomnék ,többe kerülne a leves mint a husi,mert ugye azt úgy sem várnám el h te úgy kínlódj vele h neked nem éri meg
Inkább leviszem a kerekein
Barátom ez igy korekt ahogy leirtad
A 30 féle ugyanolyan fekete hajszínből melyik lenne a legjobb?/ami úgysem lesz olyan mint a képen/
És mikor hazamész észre sem veszed h fodrásznál volt
Na ekkor meg lassan kezdheted is magad elásni de arccal lefele,ha meggondolnád magad akkor is csak lefelé tudj kaparni