Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne aggodj azt is
na itt vagyok csak asszonnyalis kell foglalkoznom a masik csatornan.
basszus úgy olvastam elsőre h had szopjon!
Nem ez nem igy van de ha mán megkívánja az ember akkor had szoljon
te még a legyet is megba..nád.
szeretem az anyós jelöltem kedves meg minden de meg nem kívántam még.
Igazábol én ugy tartom ha fiatalos az anyos akkor elöbb keféld meg az anyát azt ved ell a lányát
Az jó Anyosrol jut eszembe volt egy olyan barátosnőm 1éve kb ,hogy 24 vot a jeány az anyospajtás meg 43 . és hát összintén mondval gusztusom támadt reája olyan jól nézet ki Hát a lett belöle ,hogy mán a végén mind a kettöbe szerelmes votam
nincs alku.amúgy az anyóséknál vagyunk! de van itten kicsi bungalonk is a hegyen.
nem olyan csaj ő!rendes asszonynak tűnik és érti a poént!
Potié biztos borotvált és ő félig jeány is na ?Jeányt nem küldök mert az nekem is kell
vigyazz mit mondasz ocsem asszonykam meg ne hallja mert keresztbetor teged en meg fotelbol nezem vegig
na ez remek gondolat!és még az egészségednek sem árt!
hát? veled nem de ha küldesz még egy csajt akkor elgondolkodom.nem szeretem a szőrös férfi seggeket!
gyulam alomholgy sportos nagyon, en szegyellem magam hogy igy nezek ki vettem is ma 2kg almat meg zoldseget kicsit rendbeszedem magam
De akkor a szeméttől be sem lehetett látni a végébe
valamit valamiért! reméljük a sado mazot nem szereti. ugass pupu!
nagyon az vagyok meg ha eggyesek ketelkednek is a holgy valodisagaban nem mondok neveket ugye abrus?
O forintért teljes ellátásban Grupen buli Akalin ? Na na
na gyere hétfőig itten vagyok!
annál jobb! full exlusiv ellátás 0 forintért!
latod elbasztad a nyari fozest mert akkor voltunk elegen hogy egy kicsit rendberakjuk
Aha,erőszakkal?Próbálta ő kicsempészni a kezedből az üveget,csak nem adtad! .
Örülj neki hogy erős lány,legalább formás alakja van!
Szííía Szerelmes barátom