Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sanyikam az a baj hogy igy tetszem neki de engem zavar lattad mi volt a szigeten nem vetkoztem a strandon le.
Ma reggel 16km-ert. De a hegyen,és volt benne 19%-os emelkedő is. 8km felfelé,és erdőben végig.
El akarom érni a heti 60-70km-ert. 4 alkalom futással.
mennyit futottál? mint Forrest Gump?
Nem gondolnám,hogy most Neked egyik napról a másikra le kéne fogyni 80 kg-osra,és úgy kéne kinézni mint egy atlétának.

Mondjuk az nem baj ha te is le akarsz passzolni egy kicsit,de tudnod kell nem megy két hét alatt. Türelem,és kitartás kérdése az egész.
Egészségeset
Még gőzölög,jó forró!

Hát akkor egészségetekre!
tvbe valami reklamba lattam hogy esznek es a nyal osszefutott a szamba na reggel kiis mentem almatvenni
Ma is futottam reggel,délután meg egy kis családi progi,de nagyon jó volt. Most egy kis forraltbor játszik.

Itt csak délutás esegetett,szép idő volt.

Csak egy mezben futottam reggel fent a hegyen,és nem fáztam. Hát volt vagy 12 fok!
Cső Pupu! Ne bánd,hogy a hölgy sportos,és ne szégyeld előtte magad. Te ilyen vagy,és valszeg Ő így fogad el Téged. Azért nem gáz,ha néha eszel egy kis almát is.
az tegnap volt es ma?
Áááá nem. Most már vigyázok,mert a következő esés nagy bajjal járhat. Vitatkoztunk egy kicsit tegnap este,de sikerült dűlőre jutnunk itthon.
szevasz papa
Á nem. Futottam,melóztam tegnap egy kicsit.
Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! hát azt hittük hogy valami történt veled!
Szasz Sanyikám !Merre jártál bicigli turán ?
Sziasztok!
mi? Nme csináltam semmit majdnem bealudtam az ágyon
na megvolt?
pista legyet fog. A csovi meccset nez en szerelmes filmet a tv 2on megjavult az adas.
hol van mindenki?
na azt meg ne próbáld!
jo bocs akkor 3het mulva elokerulok megint
te mit kersel itt?! menj a dolgodra!