Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a hátizsákomnak a vállpántja rácsúszik a rendszámra véletlenül
és ha lefényképeznek miből fizeted ki?
ahol húzod a gázt pötyi kb 10mp és kéccá észre sem veszed. 3ason volt gödölöröl ki a kastélytól
hol lehet ma Mo.-n 200-al közlekedni?
széttört a plexi 200nál
Nem motoros a motoros, míg párx el nem taknyol, vagy sokall. Ha már tudja milyen, nem rinyál tőle annyira.
Nekem régen volt, de nem nagyon akarok mostanában, elég volt az is.
gyerekek eskü jobban megy a motor mint esés elött vagy én lettem magabiztosabb nemtom. Elengedett kormánnyal jöttem le a hévtől a főtérig az kb 10km és semmi zizi mint elötte fékkar megvan 1200ft vicc
E ne fáradj nagyon
Isten éltessen sokáig!

A többieknek meg

De kurvára bírom a szabadságot.
felmértem a károkat részletesen fejidomcsere kiszakadtak a csavarok kormány oldalidom fékkar segédváz is megrogyott kipufogó a közösitönél is kifúj fékpedál a qrva istenit.
El is köszönök egyelőre,vár az ünnepi rántott husika,meg a nagy torta!
Sziasztok!
Boldog szülinapot Gyula!
köszönöm tavaszig már ráér addigra kész a mégbrutálabb pupudob
Gyulám fészbúk jelezte
Itt van nálam egy,ha kell Laci Zsolti ha erre jár és van kedve talán elviszi neked,postán nem javaslom,elég túl méretes lenne.
Köszi srácok,meglepett hogy tudjátok mikor van! . . . . .
a dobom nagyon szét van csapva 3 helyen is kifúj.
Jaszi, a mi Szuzink is kb. ennyit ment - 2002 óta 7 éve nem volt a városhatártól 10km-nél messzebb, ott is csak néha.
Én ha majd eladom, leírom a hirdetést: "Vidéki, nemdohányzó orvosnő tulajdonos által csak 7végén használt, kifogástalan állapotban" - ezen majd mindenki halálra röhögi magát, pedig minden szava igaz..
Itt már megint Süt a nap oltári jó idő van Jó reggelt !Bár már nekem jó napot mert én mán kintről a munkábol jöszök csak gondoltam időjárásjelentést adok