Nekem a GTS nagyon tetszik,de akkor sem adnám a Frézit el semmi pénzért. Úgysem kapnék ilyen állapotú GTS-t,legalábbis 7-800 ezer alatt.Meg aztán bőven jó ez nekem.
kéne a zséé a végtörlesztős forintraváltós cucc önerejéhez.
szereztem 1 milla hitelt, az már a számlámon, de mint kiderült nem 3,5 kila kell még, hanem 5,5 kila, úgyhogy a motor eladása nem elég úgyse. Akkor viszont mind1, mert kell úgyis más forrást is bevonjak.
Valakinek jó állapotú vese esetleg? Keveset futott.
akkor ti is úgy vagytok mint mi.én gondolkodtam hogy eladom mert kéne a pénz az építkezéshez meg nem sokat tudom használni, de a Betti meggyőzött hogy maradjon mert tudja mennyit jelent nekem meg ő is sajnálná és az a pénz amit kapnék érte nem sokat lendítene a dolgokon.ebbe meg igaza van!
na ja. pedig ha hozzávesszük, hogy csak a "kiegészítők", pótalkatrészek érnek vagy 50-60 pénzt.... Na mindegy. Már most amúgyis átgondoltam vagy százszor, oszt miután Kinga is aszonta, hogy sajnálná, énmegaztán főleg sajnálnám.... lehet marad.
ennek a csajnak nagyon szép szeme van ám... még a Face-n sincs róla kép rendes, csak sisakos. Nincs egy képed amin a leányzó arcocskája is látszik? Asse baj ha véletlen Te is a képe vagy.
Na nem tolakodásképpen. HA nem szeretnéd megmutatni nekünk a szép barátnődet, nem kell.
szereztem 1 milla hitelt, az már a számlámon, de mint kiderült nem 3,5 kila kell még, hanem 5,5 kila, úgyhogy a motor eladása nem elég úgyse. Akkor viszont mind1, mert kell úgyis más forrást is bevonjak.
Valakinek jó állapotú vese esetleg? Keveset futott.
Na nem tolakodásképpen. HA nem szeretnéd megmutatni nekünk a szép barátnődet, nem kell.