Kéne csinálni a Hondát de semmi kedvem hozzá. Mindjárt mennem kell délutánra, holnap szabadnapos leszek de angol 12:20-tól majd nagymami és a Tesco látogatása, tehát egy újabb elb.szott nap. Holnaputántól jön a 4 délelőtt, akkor délután ráérek egy kicsit.
Így nem lehet dolgozni.
Nem a lassúság miatt gondoltam hanem azért mert egy CB vagy valami hasonló sokkal kezesebb mint a sportmotorok. (nekem spec. nagyon tetszett a CB 500 amikor elhívtak szakérteni)
Nincs ezzel semmi baj, itt sem mindenki száguldozó vadállat. (én is csak ritkán megyek 250 körül )
Én szívesen nézem ha lányok is motoroznak és nem is várom el hogy profin csinálják. (úgy a fiúk tudják, igaz Sanyi? )
Épp ezért sok-sok képet és vidit kérünk rólad mert eddig csak "félig" láttunk.
Inkább nem tölteném le, mert mobil netem van...Esetleg meg tudnád nézni?
50 X 34 x (mindegy 7-10 ig)
49,4 x 33 x 8 (ezt lehet felszúrom 50-re ha nincs ilyen)
Inbusz és asszem 8-as vagy 10-es.
De lehet hogy nem fog kijönni mert csavarrögzítővel rakták fel és ez+a hosszú megszokás nagyon marasztaló tud lenni. (ha elqrod a csavart nekem van pár darab vésztartalék)
Mondjuk ez necces, mert ebből tuti nincs készlet és a szállítási költség lehet többe kerülne mint az alkatrész. De lehet kitalálok majd valamit.
Ha a 00 xxx xxx karakterű számsort megadod, mondom az árát.
Így nem lehet dolgozni.
34x50x10mm "L" 945360 121,-Ft +áfa
33x52x10mm "A" 945359 313,-Ft +áfa
33x52x8mm "ASL" 9451338 505,-Ft +áfa
33x50x10mm "ASL" 9451336 368,-Ft +áfa
Az ASL két "körmös" kialakítású.
Úgy tudom kb. ezeken az árakon, adni ha nekem lesz számlázva, aztán majd feladom postán.
Én szívesen nézem ha lányok is motoroznak és nem is várom el hogy profin csinálják. (úgy a fiúk tudják, igaz Sanyi?
Épp ezért sok-sok képet és vidit kérünk rólad mert eddig csak "félig" láttunk.
50 X 34 x (mindegy 7-10 ig)
49,4 x 33 x 8 (ezt lehet felszúrom 50-re ha nincs ilyen)
De lehet hogy nem fog kijönni mert csavarrögzítővel rakták fel és ez+a hosszú megszokás nagyon marasztaló tud lenni. (ha elqrod a csavart nekem van pár darab vésztartalék)
Mondjuk ez necces, mert ebből tuti nincs készlet és a szállítási költség lehet többe kerülne mint az alkatrész. De lehet kitalálok majd valamit.
Ha a 00 xxx xxx karakterű számsort megadod, mondom az árát.