Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez használat függö nekem 18-20 ezer km kb .De ha el van hanyagolval akár 5000 ezer alatt is vége.De volt gsxf en 35 ezer is
Csütörtökön motort veszünk. Vagy gsxf vagy fzr.
a tavasszal vennem kell láncsprayt vélemény hogy milyent?

meg nemrég azt mondta valaki hogy az fzr-be sima ásványi olajat rakjak mert lehet attól "hangos a váltóm" mert nincs elég kenése magas fordulaton.lehet ebben igazság?
A z1000-en a revüs srácoknak épp elment 50.000-et. Ha nagyon vigyázol lehetséges.
Fujom mint az állat azzal a fehér spray-vel kb 200km-enként. Most is mikor leraktam lemostam és lefújtam. Meg vigyázok is rá nem állatkodok vele. Remélem sokáig húzza,mert nincs rá 50 ezer.
Kutyázni voltam.
azt én se tudom.de a következő talin megnézetem valakivel hogy milyen állapotban van.elméletileg még jó!
Hát ja. Annyiból pont rákerül a nevedre. De ha sokat vársz jövőre drágább lesz az átírás.
Mennyit megy el a lánc és a lánckerekek? Az enyémbe kb 2500km van,de még állítani nem kellett.
mi ez a pangás?
Tetszik, de lehet megnézem a 330-as fzr-t, ha meglesz még. Nehéz döntés. Sok lé plusz 50-60ezer.
filmezek csajozok. Misün impászible négyet nézem. Közbe Andikámmal beszélgetek.
Na mi a retek van ho vagytok?
Lánckerékből ugyan ugy JT -ét rendeltem mint amit elötte is de ez olyan spécin fényesre van gyártval mintha polirozval lenne nagyon faintos
Lecseréltem az olajat és a szűrőt sterilizáltam mindent. De hála isten meg vannak égvel a hátsó kerékcsapágyak . Holnap vehetek belé pont ez kellett még
Rendes ,Csendes ,Visszahuzodo családcentrikus ember vagyok . Csak jó sora lenne mellettem
Rá se ránts Itt vagyok én Ajánlom magamat
Tényleg! Megveszed a Suzit?
hát reméljük hogy egyszer erre is kitalálnak valamit mert sajnos elég sokan vannak ilyen helyzetben.
És az a gáz,hogy ez nem gyógyítható. Ez megmarad életük végéig. Sajnos örökletes fogyatékosság. Egyedül én vagyok ilyen szempontból egészséges,nálam más sántít.
az de dúrva.
szegények!
Nem. Külön van nekik olyan liszt amiből kivonták a glutén nevű anyagot,abbol készítenek ilyen kis szendvicsféléket. Frissen egész ehető,de ha áll egy kicsit akkor olyan mint a hungarocell. Minden nap sutnek maguknak. Be van keverve a tészta a hűtőbe,és aki éhes,az süti magának.
Ezért nem egyszerű elmenni ebédelni sem,meg a nyaralás alatt is meg kell oldani a kaját önnálóan. Persze van olyan étterem ahol készítenek ilyen kaját,de hát az nem olcsó.
1 kg liszt 800-1200ft között van. Van neki kész péksüti 1 kakaós csiga 400ft
Csak ha el is tudod őket tartani
hiába a huligán múlt 70kg előny úgy megrakna mint szódás a lovát 12év thaibox múltal.