a tavasszal vennem kell láncsprayt vélemény hogy milyent?
meg nemrég azt mondta valaki hogy az fzr-be sima ásványi olajat rakjak mert lehet attól "hangos a váltóm" mert nincs elég kenése magas fordulaton.lehet ebben igazság?
Fujom mint az állat azzal a fehér spray-vel kb 200km-enként. Most is mikor leraktam lemostam és lefújtam. Meg vigyázok is rá nem állatkodok vele. Remélem sokáig húzza,mert nincs rá 50 ezer.
Lecseréltem az olajat és a szűrőt sterilizáltam mindent. De hála isten meg vannak égvel a hátsó kerékcsapágyak . Holnap vehetek belé pont ez kellett még
És az a gáz,hogy ez nem gyógyítható. Ez megmarad életük végéig. Sajnos örökletes fogyatékosság. Egyedül én vagyok ilyen szempontból egészséges,nálam más sántít.
Nem. Külön van nekik olyan liszt amiből kivonták a glutén nevű anyagot,abbol készítenek ilyen kis szendvicsféléket. Frissen egész ehető,de ha áll egy kicsit akkor olyan mint a hungarocell. Minden nap sutnek maguknak. Be van keverve a tészta a hűtőbe,és aki éhes,az süti magának.
Ezért nem egyszerű elmenni ebédelni sem,meg a nyaralás alatt is meg kell oldani a kaját önnálóan. Persze van olyan étterem ahol készítenek ilyen kaját,de hát az nem olcsó.
1 kg liszt 800-1200ft között van. Van neki kész péksüti 1 kakaós csiga 400ft
meg nemrég azt mondta valaki hogy az fzr-be sima ásványi olajat rakjak mert lehet attól "hangos a váltóm" mert nincs elég kenése magas fordulaton.lehet ebben igazság?
Ezért nem egyszerű elmenni ebédelni sem,meg a nyaralás alatt is meg kell oldani a kaját önnálóan. Persze van olyan étterem ahol készítenek ilyen kaját,de hát az nem olcsó.
1 kg liszt 800-1200ft között van. Van neki kész péksüti 1 kakaós csiga 400ft