Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom.

De jól néz ki ugye? Sima hagyományos,nem túl nagy,szép kis portéka.
Átvitértelemben mondtam
Ugy eltelitödik . Darabig. Én inditom honaponta egyszer legalább és hagyom mig a víz felér .Utána leállitom azt 20 perc mulva megint .Utána már az egész blokk forró mindenüt. De ki mire esküszik azt tesz.
A kipu kb 30-35 a leömlő azt nem tudom mennyi.
basszus akkor lehet nekem is kéne?
És az nem elég ha felnyomatom időnként a benzint az ac-val?
Azt a végén többe lenne a rendszered mint a motor
én sem.mióta szeptember végén leraktam azóta alszik.de szerintem a tavaszig nem is bántom.
Hűha! Akkor holnap indítom a drágámat. Remélem még nem késő.
Tudjátok mit szeretnék a gépre?

Egy ilyen dobot. Csak kár hogy nagyon hangosak.
Meg hát az enyémen egyben van a leömlő és a kipu. Kéne egy leömlő plusszba,és ugye egy ilyen dob. De ez már így qrva drága. Pedig nagyon tetszik.
Érdemes rá figyelni mert ahogy ürül az Ü.pohár a réz cucok oxidácionak indulnak
Mindet hamisítják, itthon szinte csak olyat tucc venni. Megoldás: nem a legnagyobb nevű olajokat kell venni, azokat nem másolják.
Nekem akartak adni hamis BMW LL04 olajat, szabad szemmel alig lehetett felismerni az eltérést, ott bukott meg, hogy olcsóbban akarta adni, mint a nagyker
Vagy ismerős helyről garantált származásút.
Pontosan Még jó ha csak annyi .Volt olyan hogy a fenakadtak az uszok is és öklöt a benzin ahogy termelte az AC . Ki mentem jó kis rázkodos út és utána hagytam még járni egy kicsit azt ok is volt .
Én ezzel tavaly rábasztam.
Kiszáradtak a karbik, úgyhogy idén beindítom időközönként.
2 hónapja nem indítottam. Majd azt kapom karácsonyra.
Olyan jó volt ma hallgatni a garázsban ugy jár mint az óramű
Ez így a tuti!
Ott sem ajánlott,főleg a régebbi autóknál. Feloldja a retket,és volt rá eset hogy elkezdett csattogni a hidrotőke benne. Beszéltek már olyat is,hogy a kisebb olajjáratokat is eldugíthatja a feloldott olajlerakódás.
Amugy én csere után nem inditom ell a masinát sem ugy mint máskor Mivel szűrő is üres igy én beindit kb 1-2 másodperc leáll ezt kb 4 szer eljátszom vele azt csak utána mehet . Mivel melegen jobban kijön az olaj meg a szűrő is üres és néhány olajjárat is kiürül. Így én szeretem ha elöbb eltelik olajal ujbol minden
kocsiknál kehet mosni mert ott külön van.
lehet így is. meg kéne nézetnem. én már nem tok állítani rajta.
A Vicus hozott egy üveg Egri bikavért!
nem szabad motormosót használni mert dobhatod ki a kuplungot
Ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz Melegitsd béé azt enged le cseréld ki a szűrőt oszt öntsd fel és goo